carlo270 Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) noaptea,nu stiu exact cat sa fi fost ora,veneam dinspre unirii,trec intersectia de la sfanta vineri venind spre udriste.in dreptul cofetariei agapitos,pe celalalt sens de mers,o honda cbr repsol facuta zob in 3 bucati.roata fata mucificata,janta si cauciuc irecuperabil,furca-jug rupte,carena fata far-parbriz-oglinzi astea in alta parte,si spatele cu cadru-roata-motor,in alta parte.a izbit violent refugiul de tramvai.se pare ca baiatul a scapat doar cu cazatura si fractura deschisa la antebrat...purta casca din cat am vazut,destul de buna...viteza nu te mai intreaba ce casca ti-ai luat!sa speram ca e ok.fierul cred ca intra la dauna 35 la suta ori mai bine de atat... Editat August 23, 2007 de carlo270 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Sanatate motociclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Sanatate motociclistului ! Culmea, exact acolo cand eram cu motorul am vrut sa traversez bulivardu si am remarcat totusi la timp mizeria aia de bordura de refugiu. E cam bezna pe acolo. Dar daca Repsolul e praf, probabil ca nu a vazut refugiul venind la deal dinspre Unirii, si l-a luat longitudinal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 (editat) Culmea, exact acolo cand eram cu motorul am vrut sa traversez bulivardu si am remarcat totusi la timp mizeria aia de bordura de refugiu. E cam bezna pe acolo. Dar daca Repsolul e praf, probabil ca nu a vazut refugiul venind la deal dinspre Unirii, si l-a luat longitudinal. nu man.venea dinspre traian.citeste mai antena...din plin a fost treaba.chiar in fata la ana pan,peste drum de agapitos Editat August 23, 2007 de carlo270 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) nu man.venea dinspre traian.citeste mai antena...din plin a fost treaba.chiar in fata la ana pan,peste drum de agapitos Aha, a venit tare pe strada cu linia de tramvai si o singura banda pe sens si strazi laterale cu vizibilitate zero si iluminat stradal de cacao. . . chiar se merita pe acolo sa vii tare. Editat August 23, 2007 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Aha, a venit tare pe strada cu linia de tramvai si o singura banda pe sens si strazi laterale cu vizibilitate zero si iluminat stradal de cacao. . . chiar se merita pe acolo sa vii tare. mane.la ce draq iti trebe vizibilitate la stra laterala cand te vezi singur pe strada noaptea si nu mai poti trage de ghidon gandindu-te e unde sa o iei,ori pe linia tramvaiului,ori pe banda de mers...normal? e ca si cum ai trage la poarta fara portar ...mai si ratezi.hai sa fim seriosi.nic eu nu sunt mare pilot insa cu gazu la repsol nu te joci.baiatul asta sa mearga la un tur de manastiri sa multumeasca la doamne doamne ca a scapat.personal nu am vazut pana acum motor cu jug rupt,si omu sa fi scapat.nu am auzit...a avut zile si sa tina minte faza asta ori de cate ori trage de gaz mai in fortza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 he-he...am vazut zx10 nou lovit frontal cu telescoape, jug, si cadrul de sub rezervor rupt pe ambele parti, si omul a scapat cu ceva coaste belite si un picior belit usor...acum depinde cum iti este si norocul... poti sa mori la 50, sau sa scapi bine mersi la 100 kph atentie maxima si bulan exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 mane.la ce draq iti trebe vizibilitate la stra laterala cand te vezi singur pe strada noaptea si nu mai poti trage de ghidon gandindu-te e unde sa o iei,ori pe linia tramvaiului,ori pe banda de mers...normal? e ca si cum ai trage la poarta fara portar ...mai si ratezi.hai sa fim seriosi.nic eu nu sunt mare pilot insa cu gazu la repsol nu te joci.baiatul asta sa mearga la un tur de manastiri sa multumeasca la doamne doamne ca a scapat.personal nu am vazut pana acum motor cu jug rupt,si omu sa fi scapat.nu am auzit...a avut zile si sa tina minte faza asta ori de cate ori trage de gaz mai in fortza. Man, eu glumisem cand am zis ca se merita. . Ce naiba. Do you think I am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Si nu stie nimeni nimic despre motociclist? Cine era? Intra pe forum? Carlo, ai vazut numar, sau ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 sanatate motoristului!!! intr-adevar, ar fi bn sa mearga pe la manastiri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Bai, spuneti-ne si noua cine era, nr de inmatriculare, cum naiba s-a intamplat ? ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 un nr de inmatriculare? ca mi-e frica sa sun..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Si nu stie nimeni nimic despre motociclist? Cine era? Intra pe forum? Carlo, ai vazut numar, sau ceva? era un nr de leasing,din cate am inteles achizitioanse moto de vre-o 2-3 saptamani de la altcineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 sanatate motoristului!!! intr-adevar, ar fi bn sa mearga pe la manastiri !!! In excursie la cele din Bucovina ? Sa faca poze, drumetii,? O lumanare poate sa aprinda si in Bucuresti. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 he-he...am vazut zx10 nou lovit frontal cu telescoape, jug, si cadrul de sub rezervor rupt pe ambele parti, si omul a scapat cu ceva coaste belite si un picior belit usor...acum depinde cum iti este si norocul... poti sa mori la 50, sau sa scapi bine mersi la 100 kph atentie maxima si bulan exagerat. hehe!piciorul ala belit e plin de sarme si un surubel...mana e semipareza,da trece in rest ai dreptate...poate ar trebui sa merg si eu pe la manastiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smekeru Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Deci mai copii , cel care a cazut e TESTOSU , CRISTI , motociclist de zece ani , a plecat de la mine de acasa si a intrat in refugiu cu 30-40 la ora ca nu era atent ( se gandea la femei) si era revizie la lumina in zona aia . Are mana rupta da nu rau si cam atat e acasa bine sanatos . multumesc Alex Dutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate