Barbarossa Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Cine se baga ca sa nu ma duc singur. Propun plecarea la 10, dormit la cort. De venit greu de zis cand ca am inteles ca sunt multe de vazut pe acolo. Astept inscrieri. P.S. Concertul de pe gratis, probabil seara, ora nu o stiu, probabil seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 (editat) Cine se baga ca sa nu ma duc singur. Propun plecarea la 10, dormit la cort. De venit greu de zis cand ca am inteles ca sunt multe de vazut pe acolo. Astept inscrieri. P.S. Concertul de pe gratis, probabil seara, ora nu o stiu, probabil seara. Daca nu glumesti si chiar vin "parintii" astia la Sibiu ai categoric si compania cel putin a unui clujean . Am cautat insa pe net si nu am gasit nimic, poti sa-mi dai amanunte? Editat August 24, 2007 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat August 24, 2007 Autor Share Postat August 24, 2007 googaleste cu "jethro tull sibiu" si selecteaza doar pag in romana... de venit chiar vin pe 30 in piatza mare, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Vin eu, dar din Brasov... Ne-om vedea pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat August 25, 2007 Autor Share Postat August 25, 2007 mergeti voi caci eu se pare ce nu pot scapa de la job... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Concertul e la ora 21:00, in Piata Mare : http://www.sibiu2007.ro/ro3/detaliu_evenim...deveniment=2286 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 mergeti voi caci eu se pare ce nu pot scapa de la job... Sper ca totusi ai reusit sa vii, pina la urma noi am fost din Cluj 4 motoare si ce sa-ti mai spun, ca nu vreau sa te amarasc daca nu ai reusit sa vii, merci oricum pt ca mi-ai atras atentia. Prietenii din Sibiu s-au trezit si ei, dar mai tirziu, cind ai postat tu, credeam ca e o gluma. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate