laurmlau Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 am facut si aici un pool..poate se baga cineva https://www.facebook.com/Hayabusa.Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Miercuri la Arc? Joi la Academia militara? Vineri in Piata Constitutiei? Pareri? Vinerea este OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Buna Busa Owners, dc nu e vreo problema, as veni si eu la intrunirea voastra..... dc ma primiti si imi spuneti unde se tine va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Buna Busa Owners, dc nu e vreo problema, as veni si eu la intrunirea voastra..... dc ma primiti si imi spuneti unde se tine va multumesc Esti binevenit, vezi detaliile doua pagini mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 marius cojo...nu vii??...ca nu inteleg de ce ai rezervat camera doar pentru vali??? nici giani??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) marius cojo...nu vii??...ca nu inteleg de ce ai rezervat camera doar pentru vali??? nici giani??? Giani e cu Gold-ul prin Europa, la un tur si nu stiu daca ajunge, iar eu incerc sa-mi fac liber, insa doar ptr sambata si duminica. Editat Mai 16, 2012 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 am terminat acum o sedinta de terapie intensiva la telefon cu pantera si imi fac cu greu curaj sa intreb : daca plOO ... se vine sau se amana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) am terminat acum o sedinta de terapie intensiva la telefon cu pantera si imi fac cu greu curaj sa intreb : daca plOO ... se vine sau se amana ? Fratilor vremea e naspa ! De o luna tot urmaresc si vad ca nu se inseala deloc. Ieri am fost in Bucuresti si exact cum s-a anuntat asa a si plouat ! Noroc ca am fost cu microbuzul si am stat foarte flexat. Cu siguranta v-a ploua tot trecator pe arii restranse si .... da tot ploaie se numeste ! Ma intreb ce se intampla daca o amanam o saptamana?! acu ce sa zic daca facem o retrospectiva anul trecut am facut pe 20 MAI. anul asta e pe 25 deci sa fie intr-un ceas bun daca nu se amana ca tot pe ploaie am plecat si anul trecut noroc ca am ajuns cu bine si la dus si la intors. votati o plenara si decideti. sincer si daca o mutam pe 1 iunie zi oficiala de reuniune nationala hayabusa si o batem in cuie nu ma deranjeaza ! astept sugestii si ma supun majoritatii ! Editat Mai 16, 2012 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) parerea mea e ca daca plOO ...o sa ne udam...LOGIC!! cine nu e de zahar..nu se topeste!!!! cine e..bafta lui..oricum e mai bine sa fii de zahar decat de ghiata!!!... .... Editat Mai 16, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Fratilor vremea e naspa ! De o luna tot urmaresc si vad ca nu se inseala deloc. Ieri am fost in Bucuresti si exact cum s-a anuntat asa a si plouat ! Noroc ca am fost cu microbuzul si am stat foarte flexat. Cu siguranta v-a ploua tot trecator pe arii restranse si .... da tot ploaie se numeste ! Ma intreb ce se intampla daca o amanam o saptamana?! acu ce sa zic daca facem o retrospectiva anul trecut am facut pe 20 MAI. anul asta e pe 25 deci sa fie intr-un ceas bun daca nu se amana ca tot pe ploaie am plecat si anul trecut noroc ca am ajuns cu bine si la dus si la intors. votati o plenara si decideti. sincer si daca o mutam pe 1 iunie zi oficiala de reuniune nationala hayabusa si o batem in cuie nu ma deranjeaza ! astept sugestii si ma supun majoritatii ! ...o.k. si care este garantia pentru week-end ul urmator.....? http://www.accuweather.com/en/ro/sighisoara/274740/daily-weather-forecast/274740?day=16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 (editat) dupa cum ati sesizat prognoza meteo in ro este pe 15 zile. in linii mari maine stim ce o sa fie pe 1 iunie ! si o vorba din popor zice ca pana nu ploua nu se incalzeste ! asa ca la cata ploaie a fost ..... trebuie sa vina si zilele insorite. Editat Mai 17, 2012 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Cred ca prognozele meteo in perioada asta a anului nu sunt foarte "sigure"... se poate schimba destul de repede si sa ne trezim cu o cu totul alta situatie pentru 25-27 mai. E foarte adevarat ca poate sa ramana in "picioare" aceasta prognoza - sanse 50 / 50 Acum mai e o problema banuiesc, daca ne hotaram sa amanam pentru 01-04 iunie (04 iunie este zi libera), trebuie sa anuntam din timp, astfel incat sa nu incurcam planurile pensiunii, poate ca sunt alti clienti care pot ocupa camerele pe care noi le-am rezervat. In cazul asta nu putem sa mai tragem de timp pana marti-miercuri sapamana viitoare, ca sa vedem cum mai evolueaza prognoza ... asa ca trebuie sa o gandim destul de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Cred ca prognozele meteo in perioada asta a anului nu sunt foarte "sigure"... se poate schimba destul de repede si sa ne trezim cu o cu totul alta situatie pentru 25-27 mai. E foarte adevarat ca poate sa ramana in "picioare" aceasta prognoza - sanse 50 / 50 Acum mai e o problema banuiesc, daca ne hotaram sa amanam pentru 01-04 iunie (04 iunie este zi libera), trebuie sa anuntam din timp, astfel incat sa nu incurcam planurile pensiunii, poate ca sunt alti clienti care pot ocupa camerele pe care noi le-am rezervat. In cazul asta nu putem sa mai tragem de timp pana marti-miercuri sapamana viitoare, ca sa vedem cum mai evolueaza prognoza ... asa ca trebuie sa o gandim destul de repede. Exclus ca in Sighisoara sa gasesti de rusalele sasilor(evanghelici,catolici,reformati)cazare.Toate pensiunile in week-end-ul 1-4 iunie sunt ocupate de nemti,dealtfel nici pentru 25-27 mai nu mai gasesti mai nimic,poate ici-colo ,dar nicidecum toti intr-un loc.Asa ca bine ar fi sa ne hotaram,sa nu supar nici eu pe nimeni pe aici,sa ramana cu camere neocupate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Pe mine nu ma deranjeaza daca ploua - conform acuweather, in perioada 25-27 mai, avem mai putine ploi anuntate. Pentru urmatorul weekend nu este deloc mai "roz". Eu votez sa ramanem pentru weekend-ul 25-27 mai, deja mi-am aranjat concediu si toate cele Acum astept si voturile celorlalti, daca majoritatea doreste schimbarea, ne supunem democratic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 La cum m-a plouat anul trecut pe autostrada in austria, acum nu ma mai sperie decat uraganul, si eu zic sa ramana tot asa 25-27mai, cum ne-o fi norocul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 Eu sunt pentru acel weekend indiferent de conditii.O sa vin si cu sotia,dar ea cu masina.Daca este cineva care vrea sa mearga cu masina din Bucuresti sau de pe traseu si ne intersectam sa dea de stire,eventual pt bagaje sau lucruri pt cei de la casa de copii.Eu o sa vin sambata si puteti rezerva si pentru noi o camera sau orice ca nu suntem pretentiosi.Dupa chef pot sa dorm si pe pres.Traseul nostru probabil va fii A2-varianta Bucuresti-Ploiesti-Bv-Sighisoara.Poate suferi modificari in functie de vreme sau cerinte.Eu lucrez de 3 zile la moto si mai am cateva ca sa o pregatesc de drum:simeringuri si ulei furca,servisat etrieri frane,crashpaduri,verificari,teste,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Eu sunt pentru acel weekend indiferent de conditii.O sa vin si cu sotia,dar ea cu masina.Daca este cineva care vrea sa mearga cu masina din Bucuresti sau de pe traseu si ne intersectam sa dea de stire,eventual pt bagaje sau lucruri pt cei de la casa de copii.Eu o sa vin sambata si puteti rezerva si pentru noi o camera sau orice ca nu suntem pretentiosi.Dupa chef pot sa dorm si pe pres.Traseul nostru probabil va fii A2-varianta Bucuresti-Ploiesti-Bv-Sighisoara.Poate suferi modificari in functie de vreme sau cerinte.Eu lucrez de 3 zile la moto si mai am cateva ca sa o pregatesc de drum:simeringuri si ulei furca,servisat etrieri frane,crashpaduri,verificari,teste,etc. Asa Emile,imi place entuziasmul,in sfarsit va apucati de trasee.Pacat ca nu vii vineri,sa putem incerca palinca pregatita pentru eveniment,dar lasam pe sambata...sper ca ramane. M-as misca si eu un pic ,si as veni 100-200 Km in intampinare la un grup(vineri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 (editat) Editat Mai 18, 2012 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Bai ce mă enervati !!! Mă faceți să amân planurile ca sa vin să trag un țoi cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 (editat) ...o ultima revenire la initiativa cu caritatea. Ei(de pe poza) sunt o parte din copii,care o sa vina sambata(26) la Sighisoara,cei cu care am putea sa ne intalnim,si sa le ajutam cu darul propus de mine.O sa vina 20 de copii,13 baieti,7 fete,stau de la ora 11 pana la 16,viziteaza cetatea,se plimba si se pun la o masa in jurul orei 14-15.Aici am putea sa intervenim noi,daca exista doritori.Plimbarea lor oricum este deja planuita si batuta in cuie. Cine este de acord si vrea sa ajute,poate sa-si aleaga o marime de tenisi,ghete(ceva de umblat la scoala,padure,munte sau sport) din numerele de mai jos. Fete 4x37 1x38 2x39 Baieti 1x35 3x37 2x38 1x39 2x40 3x41 1x42 Ce se aduna bine,ce nu rezolv de aici. Este ceva neobisnuit si incomod si pentru mine,asa ca nu o sa va mai deranjez cu povestea asta . Hai cu intrunirea!!! Editat Mai 18, 2012 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 eu vreau sa vin de vineri... cam pe 2-3 pot sa fug de la munca si s-o intind...daca nu ploua vin cu jumatatea pe mobra. daca ploua ea o sa vina cu masina. asa ca cine crede ca are acelasi program si traseu pe sibiu..sa se afiseze!! ... o sa aduc si incaltaminte 38 si 42..si ceva hainute... .. abia astept intalnirea!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 eu vreau sa vin de vineri... cam pe 2-3 pot sa fug de la munca si s-o intind...daca nu ploua vin cu jumatatea pe mobra. daca ploua ea o sa vina cu masina. asa ca cine crede ca are acelasi program si traseu pe sibiu..sa se afiseze!! ... o sa aduc si incaltaminte 38 si 42..si ceva hainute... .. abia astept intalnirea!!!! Sibiu-Sighisoara este in renovare(gropi,semafoare..bla bla).Daca pot schiba-ti traseul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 (editat) nu prea merita....ca si Pitesti-Brasov ...e zdrente pe alocuri!!! de la Brasov la Sighisoara cum e ??? per total...distanta e aceeasi.... sa vad si cu cine ma imprietenesc pe drum... Editat Mai 18, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 As fii venit de vineri,dar am o saptamana de foc la munca si sotiia lucreaza pana seara la 8 cand nu mai e in parametrii.Hai Saracie ca doar cu tine si Punki pot sa beau de la egal la egal.Promit ca nu mai intram in beciuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 nu prea merita....ca si Pitesti-Brasov ...e zdrente pe alocuri!!! de la Brasov la Sighisoara cum e ??? per total...distanta e aceeasi.... sa vad si cu cine ma imprietenesc pe drum... PS. De la Brasov catre Sighisoara o sa fiu si eu vineri cam pe la ora 17.00 in Brasov ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate