emylyo Postat Noiembrie 10, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2016 Eu incerc sa fac ghidusii sa venim de sf.Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Cu adică Emile nu iti mai place honey? Hmmm Aprilia sa îndrăgostit la Sibiu de el, Doru na apucat sa se bucure prea mult de gust... da îmi iau revanșa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 10, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2016 Toata lumea vine cu prietena,iubita,sotia,dar pe tine Lory te vrea cu Honey .Foarte bun Honey...stii ca de la Focsani l-am remarcat.Partea naspa este ca am probleme de sanatate si sunt la regim:fara alcool,sare,grasimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Lasa Emile, ca ne ocupam noi de ele. Tu doar sa le pregatesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 niste update-uri, din 11.11.16 ''Winter Meeting'' - a doua editie Perioada: 30 noiembrie -- 04 decembrie (miercuri -- duminica) Locatia evenimentului: http://www.cazareardeal.ro/ Participanti: Gino Emylyo - din 01.12 (de joi, poate de miercuri) Pitesti - de miercuri Aprilia - de miercuri MariusCojo -din 02.12 (de vineri!!) Cyp - din 02.12 (de vineri) doru.tanasoiu Scama + honey, din 02.12 (de vineri) Participanti atelajele pentru noroiala: ....daca vremea va fi faina.... Gino = 4x4 safety car pitesti2010 = ATV CF Moto doru.tanasoiu = Motocross KTM apriliacluj = ATV KQ si DR650, deci DRul e disponibil pt noroiala daca doreste vreun coleg cyp= motocross KTM Slip obligatoriu! ....ca la nudisti s-a inchis si va fi frig -- gulash din partea mea (aprilia) -- sarmale de la MariusCojo -- si mai facem (fierbem, prajim, gatim) pe langa aestea, in fiecare zi ceva, ciorba de peste, gratare si mici REZERVARE FACUTA! in rest, tuturor cele bune, si ne vedem cu bine la locatie peste vreo 20 de zile! Emy: asa cum zice si Pitesti, las ca ne sacrificam noi si cu mancarea si cu beutura! Gino, Doru, voi de cand ajungeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 11, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2016 Sa fie weekendul "frumos"aparu o schimbare:3-4 posibil sa muncesc...ce ziceam mai inainte...schimbari de moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 In ritmu asta la câți va tot dați răniți o sticla de honey ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 11, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2016 Si aia la 0,5 la cata experienta aveti... .Sunt liber 28-2 insa si fac o exveptie de la regim:mierea zice ca face bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Mie mi-a recomandat doctorul sa beau 2 litri / zi. Cica asa topesc grasimile si ajung sa am o viata sanatoasa. Iar piperul fara sare nu are niciun farmec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Ca si cotele apelor Dunarii va schimbati Noroc ca D-na de la pensiune e intelegatoare! ....si deocamdata sunt locuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2016 Lorant...sunt militar activ.Fara mine tara nu poate.Cand tu dormi seara in pat si eu sunt de munca sa stii ca dorm de la 20.00 .Dormi linistit,baza e mine .Crede-ma ca fac tot ce pot ca sa am o companie placuta.Apreciez si faptul ca Scama trage de atata bagaj de Honey tocmai de peste mari si tari.Eu am spus de la inceput ca la mine pot exista modificari.Dar daca ma gandesc bine nu am lipsit de la vreo sezatoare.Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Emile, lasa militaria ca deja se ocupa altii de siguranta noastra nationala. Nu vezi ca vin americanii? Doar ca trimit numai soldatii si cu rachetele asa ca, noi sa fim fericiti, ca vegheaza si ei. Probabil avem asa o tara frumoasa, ca o vor pe steagul lor... Noi iti pastram o usa deschisa, ca pe geam iesim noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Dormi linistit ca FNI vegheaza Nu m-am referit la nimeni personal! Ne vedem cu bine si binedispusi la locatie! Diiiiii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Salut, O intrebare: Clubul este exclusivist, se intra numai cu legitimatie "hayabusa" ? Keep in touch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Voia buna, distractia si cei 6 ani de acasa sunt criteriile obligatorii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2016 Daca ziceai 7 ramaneam acasa .La 6 ani si 2 saptamani m-au dat la scoala ai mei.Nu este exclusivist...primim inclusiv cu ochi blue.Ilegal poate sa fie doar gulasul de la prea multa paprika . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Nu paprika Emy, ci Eros Pista ....stii tu f bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Lorant...sunt militar activ.Fara mine tara nu poate.Cand tu dormi seara in pat si eu sunt de munca sa stii ca dorm de la 20.00 .Dormi linistit,baza e mine .Crede-ma ca fac tot ce pot ca sa am o companie placuta.Apreciez si faptul ca Scama trage de atata bagaj de Honey tocmai de peste mari si tari.Eu am spus de la inceput ca la mine pot exista modificari.Dar daca ma gandesc bine nu am lipsit de la vreo sezatoare.Nu? Pai dacă nu știai Emil vin doar pt întâlnire....aretizez pe 2si pe 4zbor înapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Hai Scama hai. Aduc sampania pt tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 13, 2016 Share Postat Noiembrie 13, 2016 Hai Scama hai. Aduc sampania pt tine! Cum sa nu vin ca de tre sa mănânc gulaș făcut de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2016 Ma bucur sa citesc acest lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 14, 2016 Share Postat Noiembrie 14, 2016 honey e deja in drum spre romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 Daca ziceai 7 ramaneam acasa .La 6 ani si 2 saptamani m-au dat la scoala ai mei. eu la 6 ani si 2 luni am fost trimis / dus la scoala.....nu ca as fi vrut, dar era musai honey e deja in drum spre romania si UPS trebuie sa faca un ban, asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 (editat) A mai folosit careva baterii cu Li-ion (LiFePO4)? Am luat un JMT si citind review-uri m-a speriat faptul ca la acestea exista riscul ca in anumite situatii sa zica ''allahu akbar'' dupa care sa se autoincendieze! Totusi m-au incurajat cei de la KTM cand am vazut ca bateriile JMT li-ion sunt echipare de fabrica la ei din 2016 cred... Editat Noiembrie 15, 2016 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 si nu cumva sa uitam, AMR = 2 saptamani !!!! dii diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate