apriliacluj Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 ...................favorit si anul acesta este Punky cu a sa locatie si frumosul eveniment se va desfasura in WE 16-18 IUNIE 2017 ! eu max 1 noapte pot sa stau, inca nu siu care..... Salutare, e careva interesat de o drumeție mai lungă? (Ungaria,slovacia,austria)ceva low cost nothing fancy! bine ai venit colegu! completeaza-ti si tu profilul, sa stim si noi cu cine stam de vorba da niste detalii mai multe despre aceasta drumetie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaRott Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Bine v-am găsit! Undeva după 15aug aş vrea să fie plecarea, cam aşa ar fi drumul 686 - acasă-debrecen 192-debrecen-kosice 108-kosice- Autocamping Podlesok s.r.o. 51-Autocamping Podlesok s.r.o.-Štrbské Pleso 51- Štrbské Pleso - zoo kontakt 289-zoo kontakt - bratislava 66-bratislava-vienna 242-vienna-budapesta 316-budapesta-timişoara 555-timişoara-acasă 2556km.Nu este nimic bătut în cuie,sunt deschis la păreri/sugestii.se merge relaxat, poze,chestii socoteli, să ne simtem bine haha.am zis undeva la 8 zile dar ne putem întinde și mai mult dacă este cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 ........... undeva la 8 zile dar ne putem întinde și mai mult dacă este cazul. din pacate nu ma pot intinde pe o saptamana...., la mine max un vineri-duminica ar putea intra in discutie.... numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 o camera dubla si la mine THK ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaRott Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Știu,complicat cu timpul, eu am ales plecarea pe perioada concediului.Asfalt uscat!✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 Daca ma primiti, ma bag si eu. O camera dubla pentru toata perioada. Facem tabel sau cum procedam de data asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 da da, buna idee cu tabelu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Si pt noi o camera dubla Csabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 da da, buna idee cu tabelu' Gata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Asa da, arata bine. O sa il fac eu maine. Am tot fost plecat si nu m-am putut ocupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Vin si eu...o camera dubla si pt mine...doua nopti » Post actualizat in 14 May 2017 04:52Am cumparat de ceva vreme de pe Ebay exemplarele ce le vedeti in poza, cu gândul ca o sa fac un upgrade misto la motor. Din pacate ele arata bine dar nu se pot inbina perfect una cu alta. Am polizat vreo doua zile la ele cu un minipolizor si tot degeaba, când le pui pe motor nu se inbina una cu alta perfect. Asa ca m-am gandit sa le donez unui posesor de busa care nu tine la perfectiune ca si mine. Poate stie careva de unde imi iau asa ceva, dar adevarate. Astea le-am luat din State si au fost vreo 500$. Deci cine le vrea gratis sa imi scrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Ce inseamna "adevarate"? Te referi la cele originale/OEM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Cele originale le am, vroiam din fibra de carbon ca sunt mai faine...cred.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 salut broasca! aveai niste pantaloni alpinestars de vanzare! am incercat sa te sun dar telefonul e inchis...la pm nu raspunzi... ii mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 I-am vandut de mult...poate de aia nu am raspuns. » Post actualizat in 14 May 2017 07:42Am ghete in cutie noi si manusi , le-am luat anul trecut, le-as da sa imi cumpar ceva model mai nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 » Post actualizat in 14 May 2017 07:42 Am ghete in cutie noi si manusi , le-am luat anul trecut, le-as da sa imi cumpar ceva model mai nou. Ce marime sunt ghetele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 42-43 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) Hayabusa - Intalnirea de vara 2017 Perioada: 16-18 IUNIE 2017 Locatia: http://www.countrycourt.ro/cazare-curteni-country-court.php Participanti, camera solicitata, numar nopti participare: Gino = 1 camera, pat matrimonial, 2 nopti Octav + Silviu = 1 camera, doua paturi, 2 nopti Killy = 1 camera, doua paturi, 2 nopti TNG = 1 camera, pat matrimonial, 2 nopti Mariuscojo = 1 camera pat matrimonial, 2 nopti Apriliacluj = 1 camera, 1 noapte Dragstar = 1 camera pat matrimonial, 2 nopti Pitesti = 1 camera pat matrimonial, 2 nopti Tud0r = 1 camera pat matrimonial, 2 nopti Broasca = 1 camera,doua paturi, 2 nopti Lista este deschisa. Pentru completarea ei, folositi functia “copy-paste” si completati in continuare. Editat Mai 15, 2017 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 » Post actualizat in 14 May 2017 04:52 Am cumparat de ceva vreme de pe Ebay exemplarele ce le vedeti in poza, cu gândul ca o sa fac un upgrade misto la motor. Din pacate ele arata bine dar nu se pot inbina perfect una cu alta. Am polizat vreo doua zile la ele cu un minipolizor si tot degeaba, când le pui pe motor nu se inbina una cu alta perfect. Asa ca m-am gandit sa le donez unui posesor de busa care nu tine la perfectiune ca si mine. Poate stie careva de unde imi iau asa ceva, dar adevarate. Astea le-am luat din State si au fost vreo 500$. Deci cine le vrea gratis sa imi scrie. Daca ai originalele in perfecta stare, cumpara folie carbon 6D (nu 3D), mergi la 'Masterfol' in Cluj, ori la alta firma care se ocupa cu infolieri auto-moto. Rezultatul o sa fie peste asteptarile tale. Nu-mi vine sa cred ca ai dat 500$ pe......chinezariile acelea. Chiar daca le-ai cumparat de pe un site din state, ele tot in China sunt facute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Killy = 1 camera, pat matrimonial, 2 nopti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Hayabusa - Intalnirea de vara 2017 Perioada: 16-18 IUNIE 2017 Locatia: http://www.countrycourt.ro/cazare-curteni-country-court.php Participanti, camera solicitata, numar nopti participare: Gino = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Octav + Silviu = 1 camera, doua paturi, 2 nopti Killy = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti TNG = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Mariuscojo = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Apriliacluj = 1 camera, 1 noapte Dragstar = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Pitesti = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Tud0r = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Broasca = 1 camera, doua paturi, 2 nopti Lista este deschisa. Pentru completarea ei, folositi functia “copy-paste” si completati in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Va salut pe toti ! Octav + Silviu = 1 camera, doua paturi, 2 nopti -am inteles ca numai 1 noapte Apriliacluj = 1 camera, 1 noapte -care noapte ? Hai cu lista ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 corect punki...eu cu silviu doar o noapte...16/17 Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 La mine sa fie pat matrimonial ca altfel am probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Apriliacluj = 1 camera, 1 noapte -care noapte ? ai mesaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate