Denis TM Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Sal un vecin de al meu are o mobra care trage super bine si e modificata cam cat ati da pe ea??? Va spun cu sinceritate ca motorul merge de manca nori ca m-am carat si eu cu ea na hai ca va las cu niste poze !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 wow da ce modificata e nush fra ce pretz sa pun pe asa ceva dak ar fif fo si legala crek as fi avut io un preten kre ar fi vrut sa o cumpere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 Da-ti si un pret aproximativ asa sa vad cat da-ti pe ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 5mil sa zicem pt inceput. arata bine in poze mobra dar totus e cam mika pt mine )) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 5mil sa zicem pt inceput. arata bine in poze mobra dar totus e cam mika pt mine )) mah sa sti k 5 mil e pretz bun si io ma gandeam tot la ceva de genu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 Nime UP!!!! UP!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 bai interesanta mobra ...poi ce sa zic intre 4 si 6 milioane depinde de ce piese are pe ea cat de noi sunt si tot felu de chestii de genu ...si ca sa o cumperi trebuie sa o vezi in realitate cum arata ,pentru ca pe sticla da mereu bine aproape orice daca intelegi .cam atat zic yo ca ar face 4-6 milioane ceva de genu.bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 asa da 6 mil e altceva si piesele sunt aproape noi adik bune si trage mobrica de rupe tot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 asa da 6 mil e altceva si piesele sunt aproape noi adik bune si trage mobrica de rupe tot din gura se poate zice...5 mil,6 mil,7 mil....dar sa vedem cine ofera..(va zic eu....NIMENI) cand am cerut eu 3,5 mil pe asta au sarit toti cu gura...numai roata spate a costat in total 1 mil 200....si multe altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 din gura se poate zice si 10 milioane nu?? dar cand ii de cumparat zice ca nush ce pana mea si dastea numai bine respesct salutari cu faru' daca ai sau daca merge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 i de vanzarree sau doar asa ai pus topicul sa intrtebi cat ar costa si daca aia a lui niku i 2 juma asta nu merita mai mult de 3 poate si mai putin si faza ii ca a lui nicu i facuta cu stil adica i chopper mama lui facut dintr-o mobra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 (editat) bine satana pe mobra ca daca alti dau 5-6 milioane si tu dai 3 mil hai sictir oricum tie nu tias vinde Editat August 28, 2007 de Denis MBR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Se accepta pana la urma anunturi cu motociclete comuniste si piese pe coltul comunistelor, doar informative, dar nu se accepta balarii cum sunt pe topicul asta. Asa ca Denis urmatorul post al tau pe topicul asta va fi cu un numar de telefon al proprietarului si apoi topicul se va inchide. Cine e interesat sa cumpere va suna la telefon. Mai ai la dispozitie coltul de vanzari si bikeshop. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 puteti inchide topicul era doar sa vad ca dau oameni pe ea si dak era o vindeam salutari tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate