Falco Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 M-am gandit sa pun cateva filmulete interesante. Right click, Save As... & Enjoy: http://www.odsc.on.ca/jon_ken3.WMV http://www.odsc.on.ca/short_porcupine_music.WMV http://www.odsc.on.ca/pritchet.WMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Filmuletzul 2 este DEMENTZIALLLLLL!!! multzumim pt filme eu le-am copiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Mersi pt. filme..l-am vazut doar pe al doilea pana acu super...ala e sport extrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 extrem??? poate cu o vitezana sau cu un chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 extrem??? poate cu o vitezana sau cu un chopper chiar daca as avea biciclete ca ale voastre, nu cred ca mi-ar placea sa urc pe jos, pe langa motor+ca mi se pare extrem de periculos sa mergi pe o potecutza ca aia...la cea mai mica cazatura risti sa cazi in prapastie.de-aia am zis ca e sport extrem ce fac aia .sau poate nu stiu eu pe unde va dati voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 (editat) Falco multumesc pt filme. Stiam eu ca tb sa strang bani pt un enduro. Editat Decembrie 13, 2004 de edi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 @Edi: asta este calea. Si eu am dat Aprilica si foarte probabil o sa-mi iau un KTM pana in martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 foarte dragut filmul 2, insa nimic special in afara de peisaj, si de anumite tehnici de moto ale celui care filmeaza.a nu se intelege ca e ceva usor, insa cu un lc4 poti face asta fara probleme.valabil si pt dr650 cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 e chiar plictisitor filmuletu ala... m`am uitat numa de dragu ghidonului ala de la wr ca imi place modelu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 La 94% imi zice ca pierde conexiunea cu nust ce... Mama lor de filmulete!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 stai calm ca nu ai pierdut nimic important .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 Ahaaa!!! Deci sa intzeleg ca e Hans pe o carare si da cu pumnul in camera sa para mai palpitant!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 stai calm ca nu ai pierdut nimic important .. Frate, cu totzii am realizat din posturile tale ce endurist tare eshti shi cu totzii te aplaudam pentru asta. Pentru mine ce fac cei din filmul al 2-lea este un sport extrem. Daca ai filmuletze mai palpitante posteaza-le ... vrem sa fim uimitzi de veleitatzile tale in domeniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Si eu am dat Aprilica si foarte probabil o sa-mi iau un KTM pana in martie. Daca o vand si mai pun ceva i-mi iau ceva gen WR450 dar nu mai am motocicleta de drum lung. O s-o pastrez pe asta pana strang banii de un enduro ca sa impac si capra si varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Daca ai filmuletze mai palpitante posteaza-le S-a intamplat in Romania http://www.redbullromaniacs.com/ Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Frate, cu totzii am realizat din posturile tale ce endurist tare eshti shi cu totzii te aplaudam pentru asta. Pentru mine ce fac cei din filmul al 2-lea este un sport extrem. Daca ai filmuletze mai palpitante posteaza-le ... vrem sa fim uimitzi de veleitatzile tale in domeniu. "Frate" nu sunt deloc endurist tare, doar ca filmuletu de care vb nu e cine stie ce, doar o plimbare . Bine... cum a zis Soso... e de admirat peisaju da nu ca merg aia nust cum si ca e sport extrem . Am si io 2 filme extreme.. da au cate 650mb si nu pot sa le pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 stai calm ca nu ai pierdut nimic important .. De ce frate ca nu este chinezeasca sau pentru un KTM pare mai usor decit la china. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 De ce frate ca nu este chinezeasca sau pentru un KTM pare mai usor decit la china. ce vrei sa zici ? ca nu am inteles nimic .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 katemeule, trage aer si explica ce ai vrut sa zici.nici eu nu am inteles nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Eh, am vazut si eu al doilea filmulet... e frumos dar nu e ceva spectaculos. Ce pentru unii pare spectaculos si nemaipomenit ... ptr altii e o banala iesire in natura. Bolovani de marimea aia si prapastii din acelea sunt si in muntii Calimani cate vrei.Si pentru cei care fac teren nu cred sa nu se fii intalnit cu o astfel de situatie... Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Decembrie 18, 2004 Autor Share Postat Decembrie 18, 2004 Eh, am vazut si eu al doilea filmulet... e frumos dar nu e ceva spectaculos. Ce pentru unii pare spectaculos si nemaipomenit ... ptr altii e o banala iesire in natura.Parerea mea Asa e, ai perfecta dreptate Pt tine ca endurist, n-o fi nimic deosebit Pt mine insa, e foarte deosebit si foarte atractiv Oricum, peisajul e superb. Si chiar asa, daca mai aveti astfel de filmulete, puneti-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 Sa nu fim rautaciosi. Conditiile de enduro din filmulete sunt chiar hard. In astlel de conditii nu cred ca mai conteaza daca este japoneza sau europeana. La 5 la ora conteaza indemanarea iar in filmulete se cam vede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Sa nu fim rautaciosi. Conditiile de enduro din filmulete sunt chiar hard. In astlel de conditii nu cred ca mai conteaza daca este japoneza sau europeana. La 5 la ora conteaza indemanarea iar in filmulete se cam vede. Daca plimbarea aia e hard atunci conditiile de la redbull romaniacs cum au fost ? Cred ca tu ai gresit forumu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Daca plimbarea aia e hard atunci conditiile de la redbull romaniacs cum au fost ? Cred ca tu ai gresit forumu... Daca si cu parca...... Hello.... era o gluma bah seriosule. Dar dupa cum ai reactionat se pare ca esti putin complexat de ai sarit ca lovit de tren. Ultima fraza nu stiu ce este cu ia acolo ...probleme cu calcu'. Chestia cu gresit forumu' trebuie sa-ti cer voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 OFF-TOPIC ! "UNDE SE TERMINA ASFALTUL INCEPE DISTRACTIA" Ca mare dreptate ai Ketemeu-le!!! ON-TOPIC Hai sa lasam povestile de mai sus deoparte ca nu-s de noi,la urma urmei atata ramane...Enduro si distractia!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate