fhchth Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 daca vreti sa vedeti motoarele ..si atelierul uitativa pe programul n24 la emisiunea motormania .sper sa iasa fain basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 sorry,dar nu prind n24..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Decembrie 12, 2004 Share Postat Decembrie 12, 2004 Sorry ca sorry da' sa vezi mie ce rau imi pare ca nu prind N24 asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 daca vreti sa vedeti motoarele ..si atelierul uitativa pe programul n24 la emisiunea motormania .sper sa iasa fain basty Inregistreza si baga pe un cd ca e belea cu N24 asta..., nu am reusit sa vad nici emisiunea de la Ploiesti (pentru ca nu se prinde N24 aici). Baietii se misca destul de incet, au bagat link-ul dupa aproape 3 saptamani de la difuzare, se putea si mai rau dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 nici eu nu prind ..m-am mobilizat cu video la un prieten shi in loc sa fie emisiunea m-am uitat la voturi ca nu a fost ...nu stiu de ce so daca aflu ceva ...va zic ..oricum cred ca va fii pusa la mass media la emisiunea motoromania ..... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 si eu am ajuns la cineva la 5,sperand ca vad reluarea dar.....nik. inseamna ca n-am pierdut nik. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 despre ce e vorba ca-s total pe dinafara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 Basty, bravo tată pt atelierul ăla "Hanul Ars"---alooo, buey ciopăriştilor, băgaţi-vă cablu , ce măsa, vreţi N 24 cu antena comunală! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 un cacao cu cablu,ca astia de la rcs nu baga inca fibra optica la case,asa ca nu se vede n24.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 io tot la rcs sunt şi nu am n24 acasă , am văzut emisiunea la un prieten la care mă nimerisem---cred că asta are Astral acasă! RCS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 in ziua alegerilor s-a dat emisiunea insa la ore schimbate. reportajul cu basty va mai intra sper duminica 26 la 11. tare de tot basty, tot respectul. cat despre n24 am bucuria sa va anunt ca de la jum lui ianuarie emisiunea motoromania va intra si pe national care cred ca-l prinde toata lumea. atunci va fi bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 cat despre n24 am bucuria sa va anunt ca de la jum lui ianuarie emisiunea motoromania va intra si pe national care cred ca-l prinde toata lumea.atunci va fi bine. Bravo bai baieti, sa speram ca asa va fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Multumim sacal.....da doamne sa intre pe national,ala merge lacrima la mine..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Povestiti bai si la altii despre ce e vorba ca-s oameni care n-au mai dat drumul de mult la TV, eu unu am cateva luni bune de cand n-am mai pus mana pe telecomanda, pur si simplu n-am mai avut timp Nu fac baza spuneti si voi deespre ce e vorba acolo ca suna interesant, basty, tv, atelier, motoare. Ce faci bai Sebi te ajunsesi? esti vedeta tv sau ce? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 klaus,pe canalul N24,duminica la 11 dimineata de regula ,este emisiunea Motoromania.....unii nu o pot vedea pt ca provideru de cablu nu transmite N24. din ianuarie zic realizatorii,s-ar putea sa dea emisiunea pe tv National,pe care il prindem cu totii cred.... cu ceva timp in urma,cei de la Motoromania au facut o emisiune unde apare Basty cu atelierul lui si ceea ce face el acolo( sex,drugs and rock'n roll....hahahaha). probabil o sa fie transmisa pe N24 duminica 26 dec. la ora 11. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 ( sex,drugs and rock'n roll....hahahaha). Bai Sebi vad ca ai luat-o si tu pe calea cea buna, tin-o tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 24, 2004 Share Postat Decembrie 24, 2004 Bine ar fi s-o bage pe National,ca pe cablu,la Astral,nu e si N24.Nu de alta,da'la emisiunea pilot,sa ma laud,m-au dat si pe mine,cu catzelu'pe motor(intre timp a mai facut cu mine citeva mii de Km....a si dormit pe motor in timp ce mergeam cu 80/ora...)Bafta si sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Bine ar fi s-o bage pe National,ca pe cablu,la Astral,nu e si N24.Nu de alta,da'la emisiunea pilot,sa ma laud,m-au dat si pe mine,cu catzelu'pe motor(intre timp a mai facut cu mine citeva mii de Km....a si dormit pe motor in timp ce mergeam cu 80/ora...)Bafta si sarbatori fericite! hai ca pe aia am vazut-o ieri!(mai spre sfarsit) mi-a placut numai ca aveau astia ceva probleme cu sunetul si nu prea am inteles mare lucru btw simpatic rau catelul ala!dar vezi ca are mari sanse sa inceapa sa aiba probleme cu urechile LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Off-topic:Motoromania e mai tare decât 2 roţi(deocamdată asta e părerea mea)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 darian,te-am vazut cu catelul...heheheh,fain. ce motor ai,honda VT500??? pe Basty in schim nu l-am vazut....sau l-au dat si n-am vazut eu??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Nu cred sa aibe probleme...de-aia mi-am pus parbriz...pe care am dat mai mult decit pe potaie!La viteza mare baga nasu-n parbriz,ca acolo e curentu' turbionar mai mic.Oricum,vreau sa-i fac si lui o casca,numai asa,de-al dracu',sa nu mai zica gaborii "ca de ce n-are pasageru' casca"! ....si s-o si cromez,ca sa fie ca a mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 Bai Sebi vad ca ai luat-o si tu pe calea cea buna, tin-o tot asa. u got to live ...pai nu? mey ...e o emisiune care e exact ce ne lipsea ..o emisiune care se plinba sprin bodegi shi arata lumea adevarata a motociclismului ...nu numai showroomuri shi wanna-be uri ..da e frumos sa vezi un muench mammut prezentat dar tot mai bine e sa vedem ce avem in tzara la cine putem apela shi cum ne putem gainari sa trecem shi noi insfirshit pe nishte v -uri rezonabile. ..nici eu nu am vazut emisiunea cind am aparut eu a fost cindva seara ...shi nu am fost pe faza in schimb mi s-au parut fain facute alte emisiuni ...ca shi muzica shi comentariu ...in comparatie cu alte eisiuni romineshti ... ce mai faci klaus ...eu sunt un fel de izaura shi bag ca migul sami termin dnepra mea shi a un7ui prieten ...mai muncesc la 2 springere ..in noaptrea asta sper sami fac roata spate ...imi pun un 160 pe dnepr o fac rigida inclin furca shi o las mai jos ....( imi e rushine sa umblu cu garda de 24.. )o sa iasa fainutz ..in rest mai vreau sa imi pun capace de saharian shi nmi-ash cauta o cutie de viteze de zundapp 600 ( daca stie cineva una la un pretz rezonabil m-ar interesa) basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate