cria_p Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 * Probabil ca multi ati vazut deja pe topicul de la Targovite (regional): /index.php?showtopic=129426 M-am gandit sa pun si aici o intrebare, poate-poate ne strangem un grup/grupuletz/grupoi si plecam impreuna sambata dimineata. Soseaua e f. buna, drumul relaxat, soarele o sa fie pe dreapta... Eu ma intorc vineri din concediu asa ca o sa imi cam fie dor de focul tobelor pe gambe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Io vin,clar! Anu' asta va "castig" un pepene,da' facetzi rost de niste arcuri mai ca lumea...Si niste sageti mai drepte,ca alea parca erau o ....bleaga ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Ce misto se intampla intrunirea asta cand plec eu din Ro. Bestial... Va urez dixstractie placfuta in frunte cu AWD-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Si eu am fost anul trecut, m-am simtit super, dar acum lucrez fix in weekendul ala - loc pt injuraturi -... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 daca tot te cari la Paris (na ca te-am parat) nu-mi lashi mie in grija calutzul sa nu se simta Vn-ul lui AWD singur la intrunire? Ce misto se intampla intrunirea asta cand plec eu din Ro. Bestial... Va urez dixstractie placfuta in frunte cu AWD-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Io vin sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Lasa-l ma,saracu'...Tu,in locul lui,n-ai face la fel ? Eu ma "bucur" de necazul lui Sukhoi,ca la sala a luat doar 21 de puncte.Asa ca ma folosesc de motoru' lui,pina il am pe-al meu,gata...De-aia il intzeleg, stiu cum e ,fara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) * bey, cand plecati maine? ...cum cine? astia cu motoarele imprumutate... eu mai ma de facut dimineata asa (abia am venit de la mare): o vizita rapida la Orange sa platesc factura ("expirata"), de ridicat Intruderul de la garaj de la mecanicul meu, de scotocit dupa cort (daca e...?), de dat vreo 2-3 telefoane urjente si pe urma pe cai! Daca aveti planuri de mers in grup, dati de veste. Eu stiu drumul, va conduc, numa' sa va puteti tine dupe mine Editat Septembrie 7, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate