Daan Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Nu era asemenea grup, cel putin eu nu am gasit. Daca exista, rog administratorul sa stearga topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 hello am o cagiva raptor de 1000 din 2004 , prima inmatriculare in 2006 si am 28000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 hmmmm ,, ciudat primul are in poza de la avatar un kawasaki si piloteaza o mv agusta ,iar celalalt o cagiva si are nikul hornet nu stiu cu ce sfaturi , pareri ,opinii m-ar ajuta pe mine cineva care are o mv sau aprilia cand eu pilotez o guzza . poate vrei sa spui : hai sa ne numaram astia cu italiencele . va rog nu luati in nume de rau ce am scris ... bafa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Septembrie 17, 2007 Autor Share Postat Septembrie 17, 2007 primul are in poza de la avatar un kawasaki si piloteaza o mv agusta Pai am la avatar un Kawasaki pentru ca aia a fost prima mea motocicleta, prima dragoste. Si e mult spus ca pilotez pentru ca am carnet doar din noiembrie 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Ducati Monster 620i.e , an 2004...nu ai cum sa nu o iubesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_miky2 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 am si eu o cagiva river 600 din 96` cu 29000 km...dac e cine va interesat ....s_miky2@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate