forro_m Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Am indreptat eu un pic dar mai departe ar trebui o presa precisa sau ceva, stiti careva ce pot face in situatia asta sunt din Bv ar fii de preferat sa gasesc aici ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Pai industrie e destula in zona ta. Nu ai o portita sa vorbesti cu un maistru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 AS dori sa stiu cu ce se indreapta discul sa stiu unde sa ma indrept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 AS dori sa stiu cu ce se indreapta discul sa stiu unde sa ma indrept... Pentru siguranta ta arunca-l cat mai departe si pune altul nou sau SH care nu e uzat. Discurile de frana nu se indreapta se schimba. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Poate se refera la "ondulatiile" discului pe partea de contact cu placutele de frana aka planeitate Are un minim de milimetrii dupa care se arunca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Poate se refera la "ondulatiile" discului pe partea de contact cu placutele de frana aka planeitate Are un minim de milimetrii dupa care se arunca Nu nu, am lovit discul si sa strambat e aproape nou, am indreptat un pic dar nu suficient cred ca ra mai trebui indreptat cateva mm dar nu am cum sa-mi dau seama cat. In anglia am vazut ca se indreapta e 30Lire perechea cu un aparat special, m-am gandit ca poate si la noi in tara e un aparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 nu ai un cunoscut la IAR? Dar esti constient ca dupa deformare la rece pot aparea complicatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Cu chestiile astea nu te joci!! Ia unul nou sau unul SH bun de pe ebay eventual. Pe asta arunca'l! Am si eu 2 discuri tot asa putin strambe (de pe Suzuki TLR 1000) ti le dau sa faci experiente pe ele !!! Din ce stiu eu nu se recomanda sa le indrepti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 arunca-l in cazul asta ca iti pui singur viata in pericol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei765 Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 arunca-l in cazul asta ca iti pui singur viata in pericol si eu am cazut si am strambat unul...trebuie sa-l schimbi...e cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Ma mir ca englezii fac asa ceva. Carpeala mai abjecta decat sa indrepti discul de frana nu pot concepe. E VIATA TA BAAAAAAAAAAAAA !!! 0,2 mm nu sunt vizibili, dar sunt suficienti sa-ti blocheze roata atunci cand nu ai vrea asta, sau sa-ti induca vibratii care sa se termine cu un voblaj. Ai grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate