Soti Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Ce grosime are in carne teava de la cadru de Simson? Sunt al 4-lea proprietar al unui amar de Simson,unul dintre cei trei anteriori,a binevoit sa-i puna cric lateral.Si, a rezolvat problema in cel mai RRomales mod posibil (adica a sudat suportul cricului de cadru ).Acum ma invirt intr-un cerc vicios ,cum o dau nu-i bine daca-l las asa nu ma lasa aia de la RAR nici sa intru pe poarta , daca-l tai si-l ajustez frumos sa nu sa cunoasca mi-e teama de dezastru. Asa ca ,, care stiti ce grosime are in carne teava de la cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Si eu am trecut cu cric lateral la RAR fara nici o problema. Poti taia suportul si curata cu flex urmele. Grija si rabdare. Nu e deloc o problema grava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 (editat) Editat Septembrie 4, 2007 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Be serious! Majoritatea cricurilor centrale sau laterale au suportul sudat de cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Be serious! Majoritatea cricurilor centrale sau laterale au suportul sudat de cadru. Da pentru ca este cea mai usoara si la andemina varianta.Dar ma andoiesc ca e si cea mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Ce grosime are in carne teava de la cadru de Simson? Sunt al 4-lea proprietar al unui amar de Simson,unul dintre cei trei anteriori,a binevoit sa-i puna cric lateral.Si, a rezolvat problema in cel mai RRomales mod posibil (adica a sudat suportul cricului de cadru ).Acum ma invirt intr-un cerc vicios ,cum o dau nu-i bine daca-l las asa nu ma lasa aia de la RAR nici sa intru pe poarta , daca-l tai si-l ajustez frumos sa nu sa cunoasca mi-e teama de dezastru. Asa ca ,, care stiti ce grosime are in carne teava de la cadru? da supararea! nu o sa aiba treaba aia de la RAR pt cricu' ala iti garanez..... la ce o sa se uite, e la jug si la bascula!.. sa nu fie taiat si alte minuni! eu cand am fost la RAR cu motoru meu a tras niste poze, ma intrebat pe ce sistem functioneaza fraanele si gata ..... Noroc la RAR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Da pentru ca este cea mai usoara si la andemina varianta.Dar ma andoiesc ca e si cea mai buna. Asa ies din fabrica. Crezi ca daca metoda sudurii era proata o mai foloseau cei ce le fac? Daca e data bine sudura tine si nici nu afcteaza rezistenta.Daca sudura nu era sigura atunci cadrul era din bucati prinse in suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Succes la RAR !!!asfalt uscat salutari cu faru' daca merge sau daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 BANU' VORBESTE !!! EU M-AM DUS CU EA SUPER MODIFICATA(E DREPT NU CADRUL...)SI S-A REZOLVAT DESTUL DE USOR... IESI CU BANUL LA INAINTARE VB CU SEFUL UNITATII SI TREBE SA MEARGA!!! (de fapt nici nu cred ca observa careva ca ala e alt cric lateral decat ce a avut motocicleta respectiva inainte... ) sa fim seriosi... se uita la luccruri ce pot afecta siguranta in trafic... NU LA CRIC... CIAO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 asa ee nu cred ca ie se uita chiar la cricul ala ... si daca sar uita nu vad ce ar putea zice .... le spui ca ii din fabricatie si ca asa lai cumparat si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 An ancheiere, pentru ca tot nu am aflat ce grosime are an carne teava cadrului de Simson prezint o abordare mai eleganta a problemei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate