robychopper Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 ce parere aveti ....asa ghidon am vrut sai pun la simson anul trecut cind am fost acasa....dar cum stiti toti cred, care ati vazut motorul pe bar??? nu incapea pe barul clubului CARGO IN TM si am renuntat la idee dar sincer mie mia placut mult....voi ce ziceti....asa arata inainte de finisarea finala de al pune pe bar:))))) si cum zicie sub poza mea din avatar...sunt O CAUZA PIERDUTA...tot timpul o sa am o modificare in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 salve, eu cred ca o sa stai prea pe spate cu ghidoanele inalte dar e mai cu personalitate cu ele by the way, ce-i cu ceasul meu , e prost setat? care ceas, ala din windows? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 Cred, ca stii, care e parerea mea despre ghidon. Cu apehanger arata MULT mai bine, desi nici cu celalalt nu e rau. Sincer, stiind stilul tau am mirat, de ce nu ai pus ape la bicicleta. Na, acum stiu. Ce motiv stupid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 Arata beton cu ghidonul asta eu cred ca o sa stai prea pe spate cu ghidoanele inalte dar e mai cu personalitate cu ele Pai si fara ghidoane inalte stai prea pe fata asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 Asa da ! Acum in sfarsit e complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 fain asa cu apehanger...desi nu e stilul meu,plus ca am avut si eu asa,si e obositor....am mai condus si un virago 1100 cu apehanger si e f incomod (pt mine),desi proprietarul avea 1,60m...heheheh B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 19, 2004 Autor Share Postat Decembrie 19, 2004 Cred, ca stii, care e parerea mea despre ghidon. Cu apehanger arata MULT mai bine, desi nici cu celalalt nu e rau. Sincer, stiind stilul tau am mirat, de ce nu ai pus ape la bicicleta. Na, acum stiu. Ce motiv stupid! pai daca te referi la bicicleta ce am facuto aici in barcelona nu puteam sai pun ape pt ca nu intra in lift si cit despre simson ...nu incapea pe bar:)))))) salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate