Panterik Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 daca are cineva un manual tehnic de Simson de preferat in romana sau engleza Si ca o completare unul pt. IJ planeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Manual de Simson in romana si de Ij Planeta modelul nou, in engleza, gasesti aici: http://www.tanga-moteurs.ro/service/ Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Panterik Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 multam lem si lut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Bine ai venit printre noi , ne acorzi si noua onoarea de ati vedea simsonul ... baga cateva poza cu el pe topicul Simsonicilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 daca are cineva un manual tehnic de Simson de preferat in romana sau engleza Si ca o completare unul pt. IJ planeta Da-mi mailul tau si iti trimit in lb romana, scanat dupa original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Panterik Postat Septembrie 10, 2007 Autor Share Postat Septembrie 10, 2007 mary666uss@yahoo.com daca are cineva si un manual pt ij festival in romana sau engleza mia cerut un prieten si nu are net daca poate cineva sal ajute cu un manual ar fi perfect in special partea electrica. nu mai merge semnalizarea sau mai bine zis merge cand vrea si nu gasim nici un scurt pe cabluri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 of...si mereu am urlat sa se faca topicul ala pin-uit cu manuale...eu, la cat am citit aici la coltul comunistelor, am gasit toate manualele posibile si imposibile sa le stranga cineva si sa le pin-uiasca... Aleko tata, ce zici?il fac eu cand oi avea vreme, si il pin-uiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate