Sari la conținut

Suzuki Gs500e


diana.d
 Share

Postări Recomandate

Poi nu prea stiu cu ce sa incep ....

O cheama Suzi , s-a nascut in anul 1982 , a mers pana acuma 27800 km si a schimbat incaltamintea de cateva ori la fel si uleiul .

E foarte draguta si pretentioasa , noaptea doarme in holul casei la caldurica , are patura ei , in fiecare dimineata primeste mangaieri si pupici .

Eu ma plimb impreuna cu ea de cate ori este vreme buna si insorita , mergem prin oras sau in zone din imprejurimile orasului unde Suzi mai trage cu ochiul la alte motociclete mai mari .

Suzi mananca benzina omv carera 100 cate 5 litri la fiecare 100 km , si ulei motul la fiecare 4000 km , iar cand se murdareste face baie cu sampon si se sterge cu prosopul ei .

In rest fuge destul de repede , cam 100 - 120 la ora la drum intins si cam 40 prin oras .

Pana acuma Suzi nu m-a suparat niciodata si nu m-a refuzat sa iesim la plimbare , suntem f fericite impreuna .

Cadou in toamna asta primeste intalnire cu nenea mecanicu pentru revizie generala asa ca sa fim siguri ca e totul ok si nu are nevoie de nimic .

 

Asta e suzi a mea si o ador :scratch:

 

Cu drag Diana :)

post-22506-1189326771_thumb.jpg

post-22506-1189326828_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O cheama Suzi , s-a nascut in anul 1982

 

sigur nu ai imbatranit-o cu 10 ani??? daca da vezi ca se supara si nu ai vrea.... dupa cum o vad as zice ca-i mai tinerica, desi nu ma pricep :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scuze am gresit eu . e din 1992 asa ca e minora .... nu va dati inca la ea.

o duc la mecanic pentru revizie , sa vada nu de ce merge ci pentru a vedea ce s-ar putea sa nu mai mearga in viitor sa pot schimba din timp.

 

poi da , normal ca o ingrijesc , poate ma acuzati de lesbianism :))) , da e perfecta nu ca un barbat care ba te streseaza , ba bea peste masura , ba nu are chef de tine , ba cate alte nu se intampla cu un barbat ... incepe meciul si nu te mai baga in seama , sau e emisiune de motoare si lui i trebuie fix atunci de mancare si daca nu-i faci se oftica ... etc etc .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poi da , normal ca o ingrijesc , poate ma acuzati de lesbianism :D)) , da e perfecta nu ca un barbat care ba te streseaza , ba bea peste masura , ba nu are chef de tine , ba cate alte nu se intampla cu un barbat ... incepe meciul si nu te mai baga in seama , sau e emisiune de motoare si lui i trebuie fix atunci de mancare si daca nu-i faci se oftica ... etc etc .

:)

esti laser!

uite ca si fetele incep sa vada motorul in felul asta!! :)

 

sa ai grija de prashtie! :hurt:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Diana, sa-ti traiasca Suza, se vede ca esti topita dupa ea. :)

 

Ai grija de ea (hm, oricum vad ca ai) mai bine zis ai grija pe sosea. Ochii in 4 la trafic si la soferi, ochii in 4 la curbe cu nisip si la marcajele rutiere care nu prea sunt ele asa prietenoase la aderenta ca asfaltul.

 

 

Si a mea e din '92 insa fata de a ta, a mea e deja o hoashca batrana, are ~66000 km deja :rose:. Eu sunt al 4-lea care o "calaresc" si vad ca i-a placut pana acum si inca ii mai place :rose:

A ta este o rafinata :)

 

Ca sa faci introducerea frumoasa cu tot tam-tamul de rigoare, baga poza si aici in topicul specializat de poze cu voi /index.php?...0157&st=490

 

:D

 

ride on si nu uita ca a ta mai are muuuuuuuuulti km de halit. :hurt:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am 160 cm si 51 de kile , si pt mine suzi e mare , eu nu pot intra cu ea in hol decat cu motorul pornit ca este o panta si nu pot sa o imping fiind prea grea .

 

oricum eu la anu o sa vand suzi , imi cumpar o honda de 600 cred .

 

ps: vrea sa o cumpere prietenu care nu are motocicleta si e foarte suparat ca el este lasat acasa la fiecare iesire in oras , sau cateodata vine si el cu masina dupa noi ca mie nu prea imi place sa merg cu pasager , mai ales daca pasageru are 95 de kile si aluneca peste mine la fiecare frana pe care o pun .

 

acuma am gandesc cat sa i cer , poate i cer cat sa imi iau una de 600 si de diferenta i zic ca ii dau lectii de condus ... hahaha

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...