Placebo Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Topicul cu privire la mars il gasiti aici Prin scutere legale vorbim de: scutere inmatriculate la primarie sau politie, casti in cap si permis dupa caz. NU SE VOR FACE GIUMBUSLUCURI IN TIMPUL MARSULUI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Topicul cu privire la mars il gasiti aici Prin scutere legale vorbim de: scutere inmatriculate la primarie sau politie, casti in cap si permis dupa caz. NU SE VOR FACE GIUMBUSLUCURI IN TIMPUL MARSULUI! daca nu ninge voi fi prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 si eu daca il inscriu pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 dar de ce ati pus marsul tocmai JOI?....eu zic ca sambata era mai potrivita.....veneau mai multi atunci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 dar de ce ati pus marsul tocmai JOI?....eu zic ca sambata era mai potrivita.....veneau mai multi atunci.... si eu sunt de aceeasi parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 joi la ora 6 seara este destul de rezonabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 joi la ora 6 seara este destul de rezonabil Aceasta zi coincide cu Ziua Bucurestiului ... a fost acceptata de Prefect. Ora am negociat-o la 17:30 ... cat de cat sa fie lumina pentru ca pe media sa se poata difuza imagini cat mai clare. DMW a participat la discutiile cu Prefectul si va poate da detalii despre discutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Aceasta zi coincide cu Ziua Bucurestiului ... a fost acceptata de Prefect. Ora am negociat-o la 17:30 ... cat de cat sa fie lumina pentru ca pe media sa se poata difuza imagini cat mai clare. DMW a participat la discutiile cu Prefectul si va poate da detalii despre discutii. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 (editat) Oameni buni! De pe 17 sunt in bucuresti pana prin 1 oct. Insa din pacate fara scuter, dar e inamtriculat si totul legal. Pot sa vin cu o poza ? Asfalt uscat! Editat Septembrie 12, 2007 de N3cks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 as fi venit si eu daca as fi fost din bucuresti ... pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate