sorin_2all Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 SALUT TUTUROR AM SI EU O RUGAMINTE AM O PARILIA RALLY SI ARE LIMITATOR MERGE DOAR CU 45 SI IN MOR AM 100.....AM LUATO DE 2 ZILE ORI CA IS SINGUR PE MOTOR ORI CA MAI IS CU CINEVA TOT CU 45 MERGE AM DEMARJ CAND PLEC DE PE LOC DAR DUPA CAND AJUNGE LA 45 NU MAI URCA .IMI ZICETI SI MIE CAREVA UNDE ARE LIMITATOR ????PLS SALUTARI CU FARURILE SI ASSFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 SALUT TUTUROR AM SI EU O RUGAMINTE AM O PARILIA RALLY SI ARE LIMITATOR MERGE DOAR CU 45 SI IN MOR AM 100.....AM LUATO DE 2 ZILE ORI CA IS SINGUR PE MOTOR ORI CA MAI IS CU CINEVA TOT CU 45 MERGE AM DEMARJ CAND PLEC DE PE LOC DAR DUPA CAND AJUNGE LA 45 NU MAI URCA .IMI ZICETI SI MIE CAREVA UNDE ARE LIMITATOR ????PLS SALUTARI CU FARURILE SI ASSFALT USCAT bai parilia rally astea nu stiu ce natie sunt eu am in mor doar 80 cauta pe forum ca-i un topic special pt asa ceva sigur gasesti delimitarea la parilia rally Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 SALUT TUTUROR AM SI EU O RUGAMINTE AM O PARILIA RALLY SI ARE LIMITATOR MERGE DOAR CU 45 SI IN MOR AM 100.....AM LUATO DE 2 ZILE ORI CA IS SINGUR PE MOTOR ORI CA MAI IS CU CINEVA TOT CU 45 MERGE AM DEMARJ CAND PLEC DE PE LOC DAR DUPA CAND AJUNGE LA 45 NU MAI URCA .IMI ZICETI SI MIE CAREVA UNDE ARE LIMITATOR ????PLS SALUTARI CU FARURILE SI ASSFALT USCAT la aprilia rally limitorul e in variator , daca ai luato de doua zile , sigur nu stii ce e ala . Pun o poza , p.s poate ar trebui sa inveti sa scrii ( nu pentru examen , dar sa intelegem ce vrei sa zici ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 n-am putut sa ma abtin... parilia rally io am in mor 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 SALUT TUTUROR AM SI EU O RUGAMINTE AM O PARILIA RALLY SI ARE LIMITATOR MERGE DOAR CU 45 SI IN MOR AM 100.....AM LUATO DE 2 ZILE ORI CA IS SINGUR PE MOTOR ORI CA MAI IS CU CINEVA TOT CU 45 MERGE AM DEMARJ CAND PLEC DE PE LOC DAR DUPA CAND AJUNGE LA 45 NU MAI URCA .IMI ZICETI SI MIE CAREVA UNDE ARE LIMITATOR ????PLS SALUTARI CU FARURILE SI ASSFALT USCAT poate nu sunteti suficient de multi, te-ai gandit la asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Mor de ras Bvo adrew-ule ASSfalt uscat asa a scris omu parilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 (editat) Mor de ras Bvo adrew-ule ASSfalt uscat asa a scris omu parilia Scuza gasita: "E napsa tatastura... o tin-eam p mtor si vbriaz atstele... cs i cuma daltfel" Editat Septembrie 12, 2007 de N3cks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate