sabin_sbz Postat Ianuarie 3, 2005 Share Postat Ianuarie 3, 2005 Anul l-am inceput foarte bine cu o plimbarica de rutina....am dat o scurta tura pe autostrada pentru ca DN1 era ud si aluneca, dar nu am facut poze...a 2-a zi din an...vreme superba pentru perioada asta a anului. Am plecat spre Ploiesti dar la Snagov am intors din cauza frigului P.S. Multumim lui Iulian pt poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Ianuarie 3, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Ianuarie 3, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Ianuarie 3, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2005 Sa speram ca aceasta iarna sa fie cat mai scurta si sa avem parte de asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 3, 2005 Share Postat Ianuarie 3, 2005 Nu s-au uitat aia de la benzinarie stramb la voi cand v-au vazut afara in perioada asta?? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 asa tradatorilor, bagati tireaua.... , venea si cu masina ptr asistenta daca sunati , azi sun la vrajeala repairs srl sa vad cum e fata si poate o iau inainte de termen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 Shi yo m-am dat putzin cu motoru': fo 170Km cu totul. Pe 1 am fost pe autostrada, spre Pitesti. Frig la deshte, asha ca m-am intors shi m-am mai dat prin orash, iar pe 2 am facut o plimbare prin Buc, fo 30 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 aaaaaah ...... shi nu mi-am facut RCA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 Era frumos daca mai apucam sa o luam si pe autostrada. Dar fiindu-i rau unui prieten de al nostru nu puteam sa-l abandonam. Cu toate ca....... ) Costin o fi pe forumul asta sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 Bravo!! Ma luati si pe mine data viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 Iata si filmuletul despre care vb Mos Craciun. Este filmat de la bordul unui ZX10 Filmulet <- Right Click<Save as... (149Mb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 Ma oftic din ce in ce mai tare de mazga aia de pe jos. Oricum de pe motor aveam impresia ca merg mult mai incet decat in filmulet. Deci s-ar putea ca Ghost Rider sa fi mers tare dar nu extraordinar de tare Hai pandacilor sariti si la afirmatia asta. Ha ha va fac ca pe copii mici, lansez un rahat si voi repede il mancati (aceasta fraza a fost creata in cinstea ofticosului NKz si a aplaudacului sau Coxanelu) )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 foarte misto filmuletul......l-am pus la colectie ps, dar stiu ca aveti curaj, nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 4, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 4, 2005 Servus.. Pe data de 2/01 pe la 14.30 erati pe la Shell Otopeni si au inceput sa ma manince palmele.. Astazi mi-a sosit si mie ZZR-ul,il inscriu si pe urma poate ne vedem pe soselele patriei.. LUIGI V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 Te asteptam in randurile noastre totul e sa nu il anunti pe Coxanu cand se pleaca. Stii,.... el e o fire mai dificila si il luam cu noi numai in anumite situatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 7, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 7, 2005 A propos.. Cum iau legatura cu voi? Nu de alta,dar sa nu ma plimb singur!! Lasa-mi eventual un numar de telefon pe privat.. Mi-ar place sa te cunosc pe tine si trupa ta. Mi-ati da si mie niste sfaturi despre speed-uri.. LUIGI V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 cu filmuletu!!! Tineti-o tot asa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Ianuarie 9, 2005 Share Postat Ianuarie 9, 2005 Luigi cel mai simplu poti lua legatura cu noi pe messenger. ID-ul meu e ionutadina. Cred ca e dat si in profilul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Nu s-au uitat aia de la benzinarie stramb la voi cand v-au vazut afara in perioada asta?? . In perioada asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
y.o.z Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Sa speram ca aceasta iarna sa fie cat mai scurta si sa avem parte de asfalt uscat! sa speram ca nu mai tine mult eu am fost spre munte in aceiasi zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate