cristian78 Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 Salut! Pentru a optine mai mult spatiu (ca doar vreau sa-mi pun alarma) vreau sa renunt la filtrul acela mare (am o jawa ts). Doresc sa-i pun unul mai mic. Am vazut la unele nepre neste filtre micutze prinse de fiecare carburator. Ce imi recomandatzi ? Multzumesc. P.S. am dat un search si am vazut ca a mai intrebat cineva(cu un ij) chestia asta, dar nu a prea primit raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 La un 2t filtrul de aer afecteaza randamentul si puterea motorului...e alta mancare de peste decat 4t.In functionarea motorului amestec de benzina este scuipat inapoi spre filtru dupa care e aspirat la loc...conteaza forma si dimensiunea filtrului, debitul de aer care poate trece prin el. In cutia aia a filtrului ai alternativ presiune si depresiune. Dar la TS ai spatiu suficient zic eu sub cutiile laterale...mai muti bateria, releul si ii faci loc pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Ianuarie 6, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2005 La un 2t filtrul de aer afecteaza randamentul si puterea motorului...e alta mancare de peste decat 4t.In functionarea motorului amestec de benzina este scuipat inapoi spre filtru dupa care e aspirat la loc...conteaza forma si dimensiunea filtrului, debitul de aer care poate trece prin el. In cutia aia a filtrului ai alternativ presiune si depresiune. Dar la TS ai spatiu suficient zic eu sub cutiile laterale...mai muti bateria, releul si ii faci loc pana la urma Mda. .... Credeam ca rezolv ceva asa. Cred ca voi incerca sa mut/schimb altceva ... Merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivabikerboy Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 vre si io un contact pt stopu de pe spate pt un minsk..nu poti s atrimiti si u un colet post plata? vre si io nr de tel pe iva2you@k.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 salut,ma bag si io in seama p-aci!io am ij,si dintr-un feon cu corp metalic,nichelat,nou,functionabil e 150000,second hand e 50000, am bagat niste bureti de sarma de spalat vasele siam obtinut cel mai fatos si functionabil filtru de aer! si merge l-am prins de o aripioara a cilindrului...cu 2 holtzsuruburi...salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate