Sari la conținut

Cine merge pana la Sinaia cu motoru in vikend?!


AK_Raptor
 Share

Postări Recomandate

Daca e vreme buna of cours!!!. . adica fara precipitatii. Ca de frig ne aparam si singuri !! Nu gasesc decat prognoza pentru Brasov care arata max. 7 grade (minus 3 minima) si cerul este partly cloudy. . fara precipitatii!! Deci nu garantez ca si la Sinaia , Predeal va fi la fel dar mai monitorizez weather.com pana vineri!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pana la Sinaia as merge si eu...sambata.plecarea de la OMV Baneasa?ora 10:00?.asta ca sa bem o cafea pana la 11 cand vin intarziatii :blink:

p.s. nu contati pe mine la intoarcere :P B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca timpul tine cu noi, vine si eu :nono:))) tocmai mi-am montat motorul, l-am pornit........se pare ca merge bine chiar daca mi-au mai ramas o mana de suruburi :blink: ................dar vin cu o alta idee.........hai sa ne vedem in predeal,.....stiu un hotel misto cu piscina 100.000lei pe zi.........ar fi super sa ne intalnim acolo, sa facem o baita.. :P B) ...................deci???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca timpul tine cu noi, vine si eu :nono:)))  tocmai mi-am montat motorul, l-am pornit........se pare ca merge bine chiar daca mi-au mai ramas o mana de suruburi :blink: ................dar vin cu o alta idee.........hai sa ne vedem in predeal,.....stiu un hotel misto cu piscina 100.000lei pe zi.........ar fi super sa ne intalnim acolo, sa facem o baita.. :P  B) ...................deci???

Hotelul Petrom?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E patinoare in Predeal, aproape de Clabucet Sosire. Dar cu caldura asta si cu ploaia, nu stiu ce gheatza o sa mai fie. :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

super ideea......numai ca eu am ceva treaba la servici pana la 13...........pe la ora 15 ajung si eu............nu ca as face eu 2 ore, dar vine si nevasta-mea cu masina B) ..............vremea este superba.......ma mir ca nu se arunca mai multi!?! :blink: :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorinake, iar ne pacalesti cu "sper sa ma trezesc". . . Cu prinsul din urma ramane de vazut :blink:

 

Punetzi si tu bec la lampa spate ca te-am vazut in seara asta pe Kogalniceanu cu un beculetz de numar doar. . Pai carutzele cu lampa cu petrol sunt mai vizibile noaptea decat monstarul tau. . .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pt cei ce merg in sinaia, le recomand cu caldura hotelul mara............m-am simtit minunat acolo, am facut baie in piscina, foarte elegant si rafinat....

.....ca si evenimente, m-a oprit un politist, asta pt ca era si el un impatimit al sportului, este din bv si are o yamaha 1200, ceva naked.......l-am intrebat daca intra pe internet, mi-a zis ca nu, i-am dat adresa forumului......probabil o sa-l vedem in curand pe aici :blink: ............

.......un singur eveniment m-a marcat.......la intoarcere, aproape de fagaras, un tico alb cu nr de bucuresti mi-a intrat in depasire in fata mea........frana brusca, i-am aratat degetul, m-am lovit cu degetul de parbrizul lui.............pe viitor aveti grija cum arati degetul dobitocilor pt ca s-ar putea sa va rupeti degetul.......

......in concluzie a fost o intalnire reusita si o plimbare minunata............unii au mers in poiana........asteptam poze!.

 

 

ps. paradoxal cel care a initiat topicul, a lipsit!

post-13-1105343224_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...