gal Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Salut ! Cumpar toba nemodificata de simson 425 s an 1960 e cam singura ce imi lipseste pentru a avea un simson original ........... are si vopseaua originala in stare buna si atasul idem ...................... va rog sa ma ajutati sa gasesc o toba in stare buna o sa pun si poze cu el cand am toba va multumesc !!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Salut ! Cumpar toba nemodificata de simson 425 s an 1960 e cam singura ce imi lipseste pentru a avea un simson original ........... are si vopseaua originala in stare buna si atasul idem ...................... va rog sa ma ajutati sa gasesc o toba in stare buna o sa pun si poze cu el cand am toba va multumesc !!!!!!!!!!!!! slabe sanse, foarte putine persoane mai au asa ceva, si foarte foarte putine le-ar da ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Gasesti in jermania replica la original pe la 160 de iepuroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate