silverpistons Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Am inceput de ceva vreme pregatirile pentru a doua editie a Festivalului motoRRock de la Ploiesti. Pentru partea de concerte: avem deja o lista cu preferintele noastre, vrem insa sa facem si un sondaj in randul motociclistilor cum ar veni: Oglinda, oglinjoara, cine sa ne incante la a doua oara? Asteptam propuneri si sugestii pentru preferatii de prestatii live in cele doua nopti din perioada 20-22 mai. ATENTIE!!! urechilor sensibile: ca si anul trecut se va canta toata noaptea cu multi zeci de mii de Wattzi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 io vreau zdob si zdub....si daca ihi aduceti....pot sa zic ca va iesi demential.... stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 (editat) 1.neaparat IRIS 2.second Cargo, Vama Veche, Desperado (is perfectii la muzica de betie), se poate Compact ? 3.Pavel Stratan ? (am gatu uscat si tot as beeeeeeeee) cam atat, daca mai imi vine in minte vreo idee mai adaug Editat Ianuarie 7, 2005 de Smeagol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Idem Smeagol,stie omu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Ianuarie 7, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2005 zdob si zdub ne-am dorit noi si anu trecut chiar foarte mult, problema e ca am intzeles ca sint cam cei mai scumpi, poate negociezi tu oresste ceva doar esti mai linga ei nu uita ca avem si un scop umanitar cu jucariile pentru copii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Zebreeee !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Da, zdob si zdub chiar ar face treaba. Decat multzi si aiurea, mai bine cativa si tari. Pe mine unul nu ma deranjeaza sa ascult mp3-uri pana la 7-8-9 seara, apoi sa inceapa cateva trupe ca lumea. !Hint - ambiantza sonora face foarte mult. Acum doi ani la Sibiu boxele alea super profesionale si sound-ul (pe banda) au facut totul... Deci lucratzi la "jingle-uri" pana atunci, pregatiti si cate ceva pentru sponsori, sa faceti rost de bani pentru zdubi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Desperado,Compact,Iris,Cargo....cam atat. oricum,fara a ofensa pe nimeni,eu zic ca la noi in tara nu sunt inca trupe care sa cante pt bikeri...ma refer la genul muzical. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Shi eu ziceam de Zdob shi zdub ... dar a cam scazut din preferintzele mele cand am fost la un concert la Hanul lu' Manuc shi imediat dupa concert a coborat de pe shcena shi ia tras un pumn unuia din spectatori pentru ca ia aratat tot timpul concertului ... dupa care a cam ieshit bataie in masa Sunt multe formatzii lansate la Laptarie care ar fi super pentru concerte shi ieftini shi buni ... parca de Iris, compact shi holograf ... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Zebreeee !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Zebreeee !!! bah fester ce ai cu zebreleeeeee ? cine e si cu ce se papa ? ps. io zic ca IRIS si CARGO canta pt motociclisti vb cu ei si o sa vezi ca vin, mai ales daca e pt moto o sa faca si reducere eu vreau sa ii prind cat de mult mai pot, Minculescu nu arata f bine, nush cat o mai duce, e pacat dar nu avem ce face, ne bucuram de el cat mai putem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 eu zic sa fie:Rammstein, ac-dc, Boney Nem, Nightloosers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 bah fester ce ai cu zebreleeeeee ?cine e si cu ce se papa ? http://www.zebre.ro (sunt şi câteva mp3uri pentru download acolo, şi-au fost şi la ediţia anterioară motoRRock, io acolo i-am auzit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 as putea sa cant eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 as putea sa cant eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varuzzu Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 cam limitati la gusturi mai sunt si alte cateva zeci de trupe care merita ascultate sau vazute mai incercati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 io as vrea sa aud prea blajina si linistita voce a maistrului Gica Petrescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 sau: do# ,s.c.a.m.e , sedativ, nexus, e.m.i.l., nociv, seven, firma, coma , o varietate de formatii romanesti cu interpreti foarte talentati, formatii tinere care pot intradevar incanta urechile ascultatorilor , miilor de fani, la fel de bine cum o fac clasicii rockului romanesc, iiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm etc etc etc ma doare capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Io vreau muzica pana dimineata nu sa mi-o stinga la 12 cum s-a mai facut anul asta... Muzica sa fie...Trupe sunt convins ca sunt valoroare si la noi cu toate ca nu mi-ar displace un Rammstein sau Ac-Dc... Bafta si abia astept sa vin acolo la voi... See Ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 amicii? ... ......serios vorbind, linkin park Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Eu astept Festivalul MotoR&B, MotoSoul si MotoRap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Mah,...dar la Sofia Vicoveanca v-ati gandit.... timbru vocal...are..... Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 '' Eu astept Festivalul MotoR&B, MotoSoul si MotoRap'' D-le AK_Raptor io cred ca e bine sa astepti si tu pina in 3005, am auzit ca se face un festival Motomanele la polul nord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 't was a joke, son, chill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 chiar asa...gusturile nu se discuta..Daca omului asta ii place-ce..toti motociclistii sunt rockeri? Sau toti rockerii sunt motociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate