Sari la conținut

Ne Fac Si Politistii - Ramnicu Valcea 18.09.2007

foxdesert
 Share

Postări Recomandate

Un tânăr a ajuns în stare gravă în spital, marți seara, după ce motocicleta pe care se afla a fost lovită de un autoturism condus de un polițist din cadrul IPJ Vâlcea, accidentul producându-se pe DN 7, în localitatea Bujoreni din județul Vâlcea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Nicolae B. (22 de ani), agent de poliție în cadrul Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Vâlcea, conducea, marți seara, un autoturism Dacia Break în comuna Bujoreni. Potrivit polițiÂştilor, la intersecția cu DN 7, polițistul nu a respectat semnificația indicatorului "Cedează trecerea" Âşi nu a acordat prioritate unei motociclete care circula pe DN 7, din direcția Sibiu către Vâlcea.

MaÂşina polițistului a intrat în plin în motocicletă, iar moticlistul, Vasile. N, în vârstă de 29 de ani, a fost proiectat într-o autoutilitară marca Iveco, care era oprită pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea către Sibiu.

"În urma accidentului a fost rănit grav motociclistul, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, unde a fost diagnosticat cu fractură gambă dreaptă. Facem precizarea că agentul de poliție va răspunde pentru fapta comisă ca orice alt conducător auto care a încălcat legislația rutierăâ, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, comisarul Marcel Sărdaru.

Potrivit acestuia, ambii Âşoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, Âşi le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (Mediafax)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si prin Prahova se poarta.....multi "garcei" sofeaza beti crita. Purtatorii de vorbe ai MIRA sunt penibili cind afirma ca cei in uniforme raspund in fata legii la fel ca omul de rind !!!!! Sunt sute de cazuri in decursul timpului, care au dovedit contrariul. Asa ca mare atentie pe viitor si la GARCEA...de oriunde ar fi el din RO.... sint destul de periculosi la volan !!! Cam asta este imaginea reala a celor care ne ard !!!

si cu caracter de distractie...mai sunt si soferi tupeisti !!! clik pe urmatorul link !!! ;) :) :) :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=yC5z3iRMYpM...ted&search=

Un garcel chitrofonit !!! :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=iZxE2d6jc5A

Editat de phyton
Link spre comentariu

pentru ca am chef de "vorba" am sa imi expun parerea

orice om este supus greselii iar politishti (ia uite domnule ce chestie!!!!) sunt OAMENI

a inceput sa ma irite deja atitudinea noastra care ne catalogheaza undeva sub media de inteligenta a oilor

Terminati-va oameni buni cu generalizarile!!!!

sunt politisti tembeli in egala masura cu soferi tembeli si cu MOTOCICLISTI tembeli!!!

aveti idee cati dintre noi merg pe moto drogati????????(asta fiind un exemplu ce se refera la o foarte mica parte dintre noi)

este un caz in care garantat politistul va plati! probabil cu suspendare asa cum platesc toti - nimeni nu face puscarie in aceasta epoca, in urma uciderii vreunei persoane in accident auto sau moto!!

cand spuneti ca se musamalizeaza nu trebuie sa va ganditi ca in fiecare situatie este la fel .... se musamalizeaza la nivel inalt poate nu la nivelul unui politist rutier sau sergent major ....

NU SUNT POLITISTA dar va jur ca am intalnit nenumarate cazuri in care oamenii legii m-au protejat, m-au ajutat sau m-au sustinut in trafic ....

o educatie generala nu vom putea face niciodata indiferent de ce ne-am dori noi

si in ceea ce priveste TOLERANTA cu cat suntem noi mai toleranti cu atat cei din jur vor fi la fel

motociclistului ii doresc multa sanatate recuperare rapida si sa revina cat mai curand pe moto si mai mult ii doresc sa i se faca dreptate

dar inca odata ... NU MAI FITI ATAT DE RAI este atat de usor .... mai bine haideti sa punem toti umarul cu adevarat la constructia unei societati mai bune pentru ca lucrurile astea pleaca din fiecare dintre noi

nu vreau sa supar pe nimeni si nici nu vreau sa mi se dea dreptate este doar parerea mea pe care o sustin ...

si imi asum si riscurile unor reactii negative atata timp cat am postat-o aici

aveti grija de voi si asfalt uscat tuturor!!!

zi buna

Link spre comentariu

Gentlemens place your bets! Va fi sanctionat din parti ca si toti ceilalti inaintea lui. Apropo de comportamentul garcioilor, ieri unul a oprit in mijlocul, repet mijlocul unei mari intersectii din capitala, in timp ce masinile plecasera deja de la verde in dreapta lui, si asta numai ca sa coboare pitipoanca lui din masina. Masina personala, el imbracat in uniforma. Nu mai trebuie sa precizez ca toti au trebuit sa il ocoleasca pe unde au putut. Asa ca Politia Romana :) , cel putin majoritatea.

Link spre comentariu

daca noi nu-i respectam nu inteleg de ce sa ne asteptam ca ei sa ne respecte...

de ce sunt politistii spaima noastra?pt ca ne mai tempereaza cand scapam mana in gaz pana la umar, ca uneori galbenul se vede verde, ca trecem peste linia continua sa ne bagam motz in fata la semafor? hai sa nu picam in extrema cealalta...daca un om greseste, asa cum o fac multi,chiar dintre noi, nu e cazul sa aruncam cu pietre mai mult decat e cazul doar pt ca e politist....probabil multi de pe aici nu stiu cum arata un agent de circulatie acum 10-15 ani...burtos, agramat, cu pretentia de a sta drepti in fatza lui si mereu pusi pe luat spaga,indiferent daca greseai sau nu. acum eu observ o mare schimbare (pacat ca nu multi observa asta)...oameni la fel ca noi care isi fac jobul la fel ca noi toti,unii mai cu chef,altii cu fatza la cearsaf,unii cu chef de gluma,altii ciufutzi,etc...

sanatate maxima riderului...

Link spre comentariu

Tu esti cumva politai :) , sau ce le ti partea acuma ?

Poate inca nu ai fost oprit sa vezi cum se comporta (unii), aroganti si mai stiu eu cum... de se cred Cristosi.

Pt toata milita... multa sanatate :)

:lol:

Dani

;)

Link spre comentariu

Nici eu nu tzin cu politzia dar intradevar sunt shi foarte multzi chiar foarte de treaba . EX: M-au prins de 2 ori in acelashi loc cu 110 km asta fiind pe izvor cum vii spre unirii, prima oara cerandu-mi actele la control shi spunandu-mi sa merg mai incet shi doar atat , iar a doua oara mi-a spus ca am avut 100 shi sa merg mai incet fara sa-mi mai ceara nici macar actele .... deci ... shi eu am ramas placut surprins in ambele datzi.

Link spre comentariu