Alveola Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Uite ca rusii nu stau chiar degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Iacata k p-asta n-o mai stiam, deci vasazica daca imi mai iau una, fac si eu unul Sau mai bine nu! Ca vorba aia... de doua ori Nepra = de doua ori mai mult gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 are maica rusie niste forbicuri si snowmobile de cazi in k.ur, nu alta. stai sa vad daca mai am ceva poze. a probat si mandel cateva......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 ATV Dnepr... Te mai miri, că tătânele geneticii ruse a obţinut sârmă ghimpată "ecologică" ....în-mulătrind (na, să moară Pruteanu....a mai auzit cineva de el?) râma cu ariciu' Aşa şi ATV ista: Corp de Nepră cu craci de Moskvici 403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate