Barbarossa Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 (editat) Intr-un plictis ingrozitor si inca cu gustul placut al turei pe Transalpina ma uitam pe net dupa cate ceva interesant. Pentru ca sunt pasionat si de fotografie am ales sa mergem sa vizitam si sa fotografiem cateva biserici fortificate din Ardeal Sunt mai mult de 40 de asezari superbe cu cate o biserica fortificata in care putem ajunge. Zona lor este vizibila pe harta imprumutata de pe DorDeDuca.ro Va las mai jos si linkul unei FotoTure reusita de cativa fotografi talentati care si-au povestit jurnalul de tura. http://photoraid.dordeduca.ro/# Ideea e ca in 3 zile avem timp doar de cateva dar putem constriu un traseu interesant. Sper sa ma bucur de colegi da tura cat mai numerosi. Nu va faceti probleme daca nu stiti sa fotografiati caci pozele se vor strange la comun si fiecare va avea cate un CD cu tot ce iese mai bun. Mancarea partial din traista si partial la carciuma, berea la carciuma iar palinca de la mine. Astept si sugestii pt traseu si durata. Eu pot de vineri la pranz pana luni dupamasa. Declar inscrierile deschise! --- Mesaj completat în 22 Sep 2007 20:08 -------------Mai incerc o data sa introduc harta... Daca nu se incarca mergeti in linkul de mai sus si gasiti acolo. Ideea e sa alegem cateva localitati mai spectaculoase caci nu avem timp de toate. --- Mesaj completat în 22 Sep 2007 20:14 -------------Propun ca prima ruta Sigisoara - Agnita - Sibiu cate o zi in jurul fiecarei localitati mentionate. Editat Septembrie 22, 2007 de Barbarossa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 (editat) Daca e vreme frumoasa cred ca vin si eu. Oricum as fi vrut sa merg sa fac niste "cromatica" in muntii impaduriti. Si eu sunt pasionat de fotografie.... E o idee buna fototura asta. Mai vorbim. Bafta! Editat Septembrie 23, 2007 de SnakeBite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 24, 2007 Autor Share Postat Septembrie 24, 2007 Sa inteleg ca suntem doar 2 de aici si un amic de-al meu? Speram intr-un numar par sa ne descurcam la cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Sa inteleg ca suntem doar 2 de aici si un amic de-al meu? Speram intr-un numar par sa ne descurcam la cazare? Exista o mica posibilitate sa ne intalnim pe drum: /index.php?...st&p=884414 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Ieri am fost prin zona si am cumparat o harta a bisericilor din Transilvania. Daca va ajuta, vi-o imprumut cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 da, pe aicea ma dadeam eu,cand veneam la buc din ms. sighisoara - agnita - voila. e misto. Dar voi ati facut transfagarasnul noaptea? In paralel cu pretena, pe alt motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 M-as fi bagat dar nu-s in tara weekendul asta! Aveti mare atentie la vreme ca eu am plecat pe la 7 dimineata de la Oasa si erau cu - gradele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 24, 2007 Autor Share Postat Septembrie 24, 2007 Deturnez tura din lipsa de cvorum aici: /index.php?showtopic=139045 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Cat de rau e drumul? Cum s-a descurcat CBR-ul? A atins ceva pe dedesubt? Oare e mult prea deplasat sa ma gandesc sa duc un chopper pana acolo? Am mers cu Intruder-ul vre-o 20-30 km pe un drum de tara neamenajat, ceva similar unui drum forestier. S-a comportat surprinzator de bine si nu a atins nici un bolovan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 (editat) Daca e vreme frumoasa cred ca vin si eu. Oricum as fi vrut sa merg sa fac niste "cromatica" in muntii impaduriti. Si eu sunt pasionat de fotografie.... E o idee buna fototura asta. Mai vorbim. Bafta! Cred ca voi merge la Sinaia pe traseul Bucuresti-Targoviste-Pucioasa-Sunaia, pe Paduchiosu, voi gasi destulr locatii unde sa trag niste cromatici, iar la Sinaia am inteles ca este o manifestatie-eveniment ceva. Editat Septembrie 25, 2007 de SnakeBite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 tura este inchisa din lipsa de interes, cvorum etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate