satori Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Cu aia risti sa te sperii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Da ar fi o chestie sa ma speriu de propriu claxon si sa mai si pic din cauza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 CMYK, o singura data am vrut sa fac educatie si de atunci ma abtin. Eram pe un drum national, mergeam un pic mai repede decat prevedea legea (adica vreo 70-80, eram intr-un sat). Un nene a inceput sa traverseze in doru' lelii, m-a vazut si a continuat sa mearga. Inceeet. Mi-am zis 'sa vezi ce-l invat eu pe asta sa se miste mai repede', am tras ambreiajul si am accelerat in gol cand mai aveam vreo... sa zic 50-100 de metri pana la bolovan, care era acum pe sensul meu. Stii ce-a facut? S-a oprit ca un prost EXACT in fata mea. S-a cam c_c_t pe el, intr-adevar, poate data viitoare o sa treaca mai repede, da' eu personal nu vreau sa repet scena respectiva in care nu stiam pe unde sa-l ocolesc, cum dracu sa franez mai repede si cum sa nu ma scap pe jos pe mine si pe pasagera. Da-i dracu. Daca-s prosti, incerc sa-i scap eu, in limitele posibilului. Imi pare rau sa te contrazic, dar in acel caz particular a facut ce putea sa faca cel mai bine in acel moment, si anume s-a oprit pentru a-ti da posibilitatea sa il ocolesti. Daca ar fi fugit, ar fi putut fugi tocmai in directia prin care ai fi vrut tu sa il ocolesti. De ex cand mai vine un copil idiot pe trotuar cu bicicleta in viteza ce faci, incepi sa alergi ca o gaina cu gatul taiat sau te opresti pentru ca ala sa poata calcula un traseu de ocolire? Si nu da-i dracu, pentru aia e lege sa mergi cu 50km la ora in sate, pentru ca aia trec in dorul lelii, multe sate nu au nici macar o trecere de pietoni marcata. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Imi pare rau sa te contrazic, dar in acel caz particular a facut ce putea sa faca cel mai bine in acel moment, si anume s-a oprit pentru a-ti da posibilitatea sa il ocolesti. Daca ar fi fugit, ar fi putut fugi tocmai in directia prin care ai fi vrut tu sa il ocolesti. De ex cand mai vine un copil idiot pe trotuar cu bicicleta in viteza ce faci, incepi sa alergi ca o gaina cu gatul taiat sau te opresti pentru ca ala sa poata calcula un traseu de ocolire? Si nu da-i dracu, pentru aia e lege sa mergi cu 50km la ora in sate, pentru ca aia trec in dorul lelii, multe sate nu au nici macar o trecere de pietoni marcata. Radu Correct, cel mai bine e sa se opreasca.Ai sanse mai mari sa nu il lovesti, trebuie sa reactionezi foarte greu ca sa nu poti sa il ocolesti sau sa ai viteza prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Pacat de tot ce s-a intamplat. Dumnezeu sa-l ierte pe batran, l-a bagat in bucluc pe motociclist. Problema cu batranii e ca ei nu inteleg care-i treaba cu motoarele si cu viteza. Ei cred ca au timp sa treaca si evident ca nu au. Mie personal mi s-a intamplat de vreo 2 ori cand din multimea care astepta sa treaca strada a incercat odata o pensionara iar alta data un pensionar sa treaca in fuga prin fata mea desi acceleram si urla motorul. Si asta cand toti ceilalti din grup asteptau sa trec si nu era trecere sau semafor acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Pana la urma cine e motociclistul? Il cunoaste cineva de aici? Si eu stau in Berceni si am senzatia ca m-am intalnit o data cu el in zona. Imi pare rau pt. ce s-a intamplat. Poate putem sa-l ajutam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate