Infinity Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 A fost misto motoare multe, mancare buna (imi ploua in gura cand ma gandesc), spectacol si mult fum, am avut si companie (vreo 4 masini de politie + una de radar neinscriptionata). Atasez cateva poze cat am apucat sa fac (cand a fost show-ul mai mare mi s-au terminat bateriile ) Care mai aveti poze/filmulete bagati aici (cu politia si weeling-urile ca eu nu mai aveam baterii la ora aia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 intradevar a fost fain din pacate frig ca dracu noaptea buna treaba Trust ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 niste poze si doua videoclipuri aici http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/au-...20070924-080529 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 niste poze si doua videoclipuri aici http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/au-...20070924-080529 bravo baietii !!!!!tineti-o tot asa...asfalt bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Septembrie 25, 2007 Autor Share Postat Septembrie 25, 2007 nu mai are nimeni poze? au fost o tona de aparate de fotografiat acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 nu mai are nimeni poze? au fost o tona de aparate de fotografiat acolo. Incerc sa pun si eu ce pot doar ca am probleme cu USBu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlakAngel Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Asta am apucat sa fotografiez asfalt uscat la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) Bag si eu niste poze ca doara asa am promis Casa De Piatra miresei care a fost pe acolo Editat Septembrie 27, 2007 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PADRE Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 imi fac si eu intrarea cu niste poze, primele. sper sa ne mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Ah cum arata pneurile alea in rest is faine pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 (editat) Ah cum arata pneurile alea in rest is faine pozele De aratat arata cum arata...dar de mirosit cum miroseau Intrebare:Echipa care a castigat locul 1 la impinsul tractorului....cine are diploma k vreau si eu o copie(am impins si yo pe el )? Editat Octombrie 1, 2007 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 De mirosit stiu ca iti muta nasu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 miros de benzina si cauciuc ars ce alceva ti-ai putea dori?!?! condimentat cu putin gaz de pe toba si eventual si niste miros de fibra arsa. perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride2Esc Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Din pacate a trebuit sa plec spre seara, dar inceputul se arata promitator. Am auzit ca a fost excelent.. si din poze si din ce vad aici regret ca am plecat ..dar lasa ca vor mai fi petreceri de-astea!!! Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 stie cineva cum pot vedea videoclipurile de pe tion ??? intru pe ele si nu se deschide nimica ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 frumos baieti bv :*tzinetzio tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shurub Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 bravo baieti,frumoase poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 stie cineva cum pot vedea videoclipurile de pe tion ??? intru pe ele si nu se deschide nimica ?? Poate pentru ca au fost acolo acum mai bine de 2 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Excelent!....Motociclism in adevaratul sens al cuvantului. Calat-motor day nu aveti? Ar fi interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate