NASU Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 as dori sa cumpar un chit de lant pentru honda sc 28 stie cineva de unde si la ce bani sunt din bucuresti si o recomadare ceva ,ce tip sa caut ,la ce sa fiu atent etc. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) as dori sa cumpar un chit de lant pentru honda sc 28 stie cineva de unde si la ce bani sunt din bucuresti si o recomadare ceva ,ce tip sa caut ,la ce sa fiu atent etc. 10x am inteles ca pt strada si moto viteza e recomandat un lant cu x-ring, pt ungere mai buna, si durata mai mare, de la sine inteles. de bani, cred ca te ajunge 50-70 eur doar lantul, pentru kit de lant cred ca ajungi pe la 100 eur cel putin :later: /index.php?...2690&st=330 -cred ca te ajuta, doar sa ii lasi datele motorului Editat Septembrie 27, 2007 de banicaiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Ia DID sau rk.GASESTI TOT KITUL LA COTROCENI.600RONcu lantul RK.Mai era unul la vanzare pe la Arad kit complet pe la 100 si ceva de euro.Da cine stie ce teapa iei.Cauta in anunturi de vanzare piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate