robychopper Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 azi am mers la atelierul electra iron din barcelona http://www.electrairon.com urmatoarele poze sunt facute inauntru in atelier si in urmatoarele zile voi pune si alte poze.....citeva poze de azi dupa amiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 12, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 12, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 12, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2005 in zilele urmatoare am sa mai pun poze de la urmatoarele ateliere la care vom merge prin barcelona.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Nice. Keep up the good work man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Bai Robby,cand te vedem facind asa ceva si AICI,in atelierul TAU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Bai Robby,cand te vedem facind asa ceva si AICI,in atelierul TAU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 aloha marfa pozele e vorba de BONO cu atelierul din Cluj ? ce cauta acolo ? eu incerc de 2 saptamani sa il prind la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 Bai Robby,cand te vedem facind asa ceva si AICI,in atelierul TAU? cu parere da rau va anunt ca nu mai am garajul de camion care il aveam....o sa mai treacaca ceva timp........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 alohamarfa pozele e vorba de BONO cu atelierul din Cluj ? ce cauta acolo ? eu incerc de 2 saptamani sa il prind la telefon Salut Smeagol, sunt Bono, toate datele mele de contact le gasesti pe http://www.bonochoppers.com, acum sunt in Barcelona pentru cateva zile, dar poti sa imi scrii un mail despre ce problema ai si cum ajung inapoi te sun daca imi lasi si un numar de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 deci sper ca va PLAC pozele urmeaza si ziua de mine in vixzita la alt atelier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 BONO,salut bro"!!! imi aduci si mie o sha solo,poate sa fie si de Harley,sa o pot adapta la vulkanul meu???maxim 50 euro.!!! Black-Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 BONO,salut bro"!!! imi aduci si mie o sha solo,poate sa fie si de Harley,sa o pot adapta la vulkanul meu???maxim 50 euro.!!! Black-Sibiu ma da tu crezi cai aici...fara 150 saua de sporster...vorbesti cu mine roby...dai mail la bono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 o sha second hand mahh......nu noua! Bono o plecat deja?..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 o sha second hand mahh......nu noua!Bono o plecat deja?..... B. no plecat ma e aici linga mine si ne ridem de rupem dintii de ce gasim pe aici pe forum... apropo tu esti turc sau sibian....de second hand costa 150 euro ma. saua solo... hai ca mine intreb cit costa da oricum te asigur de acum ca la 50 nu este pt ca toate ce le am vazut eu pe reviste la mina a doua erau peste 100 -150...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Mai roby, asa e Black.....care este. Spune-i lui Bono LMA pt 8 ian de la mine si ca inca il astept sa umfle salteaua aia albastra (stie el). PS: aveti grija sa nu va rupeti dintii! in Spania costa mult sa-i puneti la loc... T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Fratilor,ceva blonde nu gasiti pentru mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate