digitallysane Postat Ianuarie 15, 2005 Share Postat Ianuarie 15, 2005 Kawasaki ZX-6R vs Yamaha YZF-R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 kawasaki frate!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Kawasaki si eu...tot acolo semnez condica...insa cred ca YAMAHA R6 este mai utilizabil (din ce am vazut acolo,pe site) prin oras.... PAREREA MEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voshod175 Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 depinde de gustul fiecaruia!dar avand in vedere ca sunt motoare sport KAWASAKI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Urs_meloman Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Totusi R6 e mai frumoasa ... iar dpdv al performantelor sunt apropae la fel deci R6 Winzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Eu zic ca Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
huidulet Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 kawasaki mai dracoasa... yamaha mai citadina, mai utilizabila.... amandoua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Ai avantaje si dezavantaje Yamaha revizia o faci la 10.000 km iar la Kawa la 6.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Urs_meloman Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 R6 are o pozitie de condus mult mai comfortabila iar la modelele pe 2005 k de ele vb performantele sunt identice . k sa nu mai vb de design Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 eu zic ca Yamaha are si un desing mai aparte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 suma tuturor calitatilor: R6 rules liniute: Kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Clar yamaha e mai faina.... glumesc Mi-e total indiferent ce parere au diversi tovarasi despre motorete. Din punctul meu de vedere as fi fost multumit cu oricare dintre astea doua dar... Yamaha mi-a iesit in cale mie si Kawa tie Bafta si succese nenumarate! P.S. Ia-ti amortizor de ghidon ca altfel te face Yamaha mea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Ca tot este vorba despre R6 vs. ZX6R..... Cum votati acum? modelul 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 123kid-uleeee, asta e replica care m-a facut sa stau sa ma gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Clar yamaha e mai faina.... glumesc Mi-e total indiferent ce parere au diversi tovarasi despre motorete. Din punctul meu de vedere as fi fost multumit cu oricare dintre astea doua dar... Yamaha mi-a iesit in cale mie si Kawa tie Bafta si succese nenumarate! P.S. Ia-ti amortizor de ghidon ca altfel te face Yamaha mea!! 235281[/snapback] am glumit, din punctul meu de vedere toate motocicletele sunt frumoase si bune, .........si nu pot sa dau un raspuns clar la comparatie din simplu motiv ca nu am mers cu r6 ........dar vad ca te-ai aprins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Nu m-am aprins deloc, ce dracu... doar nici eu nu am mers pe ZX6R Ziceam si eu asa.. o parere de om cuminte si linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 r6 rulz! parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Amandoua sunt grozave,dar eu zic atit :KAWASAKIIIIIII !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate