radoo_cj Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 am vazut pe forum o afirmatie interesanta , ca firma suzuki nu asigura piese noi decat la motocicletele fabricate dupa 1992. ar fi bine de stiut ce firme , la ce motociclete mai fabrica piese noi , pentru a nu ne cumpara motociclete vechi si sa ramanem doar la posibilitatea de a ne cumpara piese vechi .deci ,care detineti astfel de informatii pretioase , dati din tasta aici. sper ca nu am deschis topic nou pe chestii deja discutate. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 suzi iti trimite orice piesa pt orice moto! da nu BUBUITZII astia din romania!.....care kiar daca ai moto din 2007 tot in 3...4 sau mai multe sapt iti onoreaza comanda si poate si aia incompleta. de la americani frate! iti vin piesele in 7-8 zile...in 8 zile le-am luat io ca m-am uitat tirziu in posta. si pretzurile sun in dolari si daca tanti sau nenea de la vama te baga la alta categorie decit piese,rulmenti etc....la ceva ce nu se plateste vama,esti atent cu respectivu' si gata...vin si mai repede si mai 'eftin. primesti mail in mom cind a plecat coletu si stii si in ce punct este coletul pe glob ,informatia fiind actualizata o data pe zi. plata on-line....nu sunt tzepari. http://www.alpha-sports.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arte Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 un link si pt Yamaha aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Confirm si eu cele spuse de Manuel. Pentru piese de SUZUKI folositi cu incredere Alpha-Sports. Probat si de mine. Exista si un magazin on-line frantuzesc pentru orice piesa de Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 ceva pentru cagiva mai veche? 85 cam asa ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 suzi iti trimite orice piesa pt orice moto! da nu BUBUITZII astia din romania!.....care kiar daca ai moto din 2007 tot in 3...4 sau mai multe sapt iti onoreaza comanda si poate si aia incompleta. de la americani frate! iti vin piesele in 7-8 zile...in 8 zile le-am luat io ca m-am uitat tirziu in posta. si pretzurile sun in dolari si daca tanti sau nenea de la vama te baga la alta categorie decit piese,rulmenti etc....la ceva ce nu se plateste vama,esti atent cu respectivu' si gata...vin si mai repede si mai 'eftin. primesti mail in mom cind a plecat coletu si stii si in ce punct este coletul pe glob ,informatia fiind actualizata o data pe zi. plata on-line....nu sunt tzepari. http://www.alpha-sports.com/ super adresa pt piese suzuki. pt kawasaki stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate