dezkreator Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 eu unu mi-as pune un antifurt din asta,dar tre sa-mi iau un topcase mai mare... Trunk_Monkey4_1.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vetruvius Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 eu unu mi-as pune un antifurt din asta,dar tre sa-mi iau un topcase mai mare... Trunk_Monkey4_1.wmv trebuie o lada cam mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 30, 2007 Autor Share Postat Septembrie 30, 2007 trebuie o lada cam mare... trebuie...dar ideea este excelenta....imi iau trunk monkey.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 frumos topic..la ce ne-ar folosi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 la destindere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Moama da pentru un topic funny, nu prea vad pe nimeni razand Incep eu: Cred ca nu e asa bine facut...costa mult, ocupa spatiu, dar ce-i drept se ocupa de hoti k-lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Intr-adevar bun antifurt,dar daca maimuta era inarmata era si mai bine,sa aiba o arma alba in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 da da... misto dar sunt curios cum, face diferenta intre hot si proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Foarte tare. mi-ar placea si mie una dasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate