Kawa_GPZ Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 eu m-am gandit sa pun castrol gtx 10w 40 semisintetic.problema e ca nu-i special pt motociclete sau cel putin nu scrie pe cutie si nu stiu cum se comporta la turatii mari. am mai gasit putoline si shell. ce imi recomandati? si inca ceva- am gasit spray pt lant 2+2 sau cam asa ceva.stiti ceva de el? cum e? multumesc anticipat drum liber!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Ianuarie 19, 2005 Share Postat Ianuarie 19, 2005 nu baga shell! Aral am bagat eu in gpz-ul meu si s-a comportat minunat. Te duci pe "Str Agricultorilor" (cu troleul 90 de la univ - vatra luminoasa) si intrebi acolo ce uleiuri mai au. Eu de acolo mi-am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 21, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 21, 2005 Salut.. Uita-te pe www.louis.de si vezi ca au si specificatii tehnice ale motocicletelor.. Cauti modelul tau si vezi ce scrie.. In principiu 10w40 este un ulei foarte bun.. Iar ARAL chiar are un nume.. In tot cazul,baga doar ulei special de motoare in 4 timpi..Pe eticheta lui se specifica clar acest lucru.. Pe Agricultori au de toate,dar Aral este cel mai ieftin(..si bun..). Pe Bdul.Timisoara,la vreo trei statii de intersectia aceea( Drumul Taberei,cu Drumul Sarii si inainte pe Bdul .Timisoara) pe partea dreapta exista un magazin mare cu piese auto.Este imposibil sa nu-l gasesti:acolo au uleiuri cu niste preturi foarte accesibile. LUIGI V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa_GPZ Postat Ianuarie 21, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2005 Mersi mult e tare site-u.sa zici si mai departe de el.... si inca ceva cu ce benzina se pastreaza mai bine motoru?are ceva daca pun super 100?cu plumb cum e?mai buna sau mai rea decat cea fara plumb? mersi drum liber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 22, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 22, 2005 In GPZ am pus Putoline Syntec4 10W40 - semisintetic, dar si 10W40 mineral e OK. Uleiul neaparat sa fie pentru motociclete. Adica sa scrie pe flacon. Nu e vorba doar de turatii, e si chestie de aditivi, patinare de ambreiaj (cauta topucurile despre ulei). Alege o firma care face uleiuri de motor specializate (Castrol, Putoline, Motul, Aral, etc), si schimba si filtrul cand schimbi uleiul. La zemuri de spalat/uns lantul alege cele pentru lanturi cu O-Ring (asa ai pe GPZ). Nu stiu din ce an e, dar probabil e fara catalizator, asa ca benzina recomandata e cu plumb. Binenteles ca merge si fara plumb ... cu repercusiunile cunoscute. Sa ai parte de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiveBomber Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 Fa cum o zis Smokey cu uleiul.Numai pentru motociclele.Am vazut pe undeva pe aici un topic in care cineva a facut analiza de laborator a unui ulei de masina comparativ cu unul de motocicleta ,dupa ce au fost folosite la o motocicleta o perioada relativ scurta.Ala pt. moto si-a pastrat proprietatile,in timp ce alalalt nu. Ca sa nu mai spun de faza cu aditivii antifrictiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate