2 fast Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Nu de mult am citit pe forum ca e indicat o instalatie pe xenon.....lumina e mult mai eficienta.....intrebarea mea:kitul de xenon se poate instala de catre noi sau trebuie sa apelam la un service?Iar o alta intrebare(nu cunosc nimic electronica)....pot pune doar becul cu xenon pe motor fara kit?nu merge.....se arde instalatia daca incerc asa? ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 (editat) E! Pai vezi stege?? Io asta intrebasem: unde se poate monta asa ceva?? PS: strumfuadi here.... Editat Octombrie 2, 2007 de Ramy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 (editat) Eu as putea sa montez xenonul , este indicat a se pune un releu pt a avea o lumina ok + o siguranta pt a preveni un " plici " ) Editat Octombrie 3, 2007 de just_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 kit-ul il poti monta si singur, are tot ce trebuie, inclusiv sigurante. Nu merge fara balast, are rolul starter-ului la neon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Il poti instala doar daca stii sa montezi o priza.Cunosc ingineri care nu stiu sa faca asta,dar sunt doxa la altele.Am impresia ca domnul in cauza este cam zero la electronica asa ca recomand sa te duci la un nene sau la unul care isi schimba singur becuri si sigurante la masina ca sa nu strici altceva mai scump cum a patit Pantera cu CDI-UL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 (editat) se monteaza f usor..nu trebuie adapta nimik...bekul vine cu kitul lui cam asa arata....ziua Editat Octombrie 6, 2007 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate