qwerty123 Postat Septembrie 16, 2003 Share Postat Septembrie 16, 2003 l-am vazut in germania. nu avea nimic inscriptionat pe el. doar pe motor "suzuki". carena fata foarte mica, partea de jos naked si 2 tobe cum are ducati, pe sus, pe sub sa. cred ca-i un model ceva mai vechi. cineva are asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Septembrie 16, 2003 Share Postat Septembrie 16, 2003 poate era un gsxr modificat streetfighter cum e la moda mai nou.....(sint super bestiale} Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 16, 2003 Share Postat Septembrie 16, 2003 Mai mult ca sigur ca era un gsxr modificat streetfight pt ca vesticii sunt nebuni dupa asa ceva. Se preteaza la mers prin oras si la cascadorii, plus ca e inedit si se uita lumea dupa el... Din cate stiu eu Suzy n-a avut nici un model de serie asa cum il descrii tu. In Franta sunt multe asemeanea "prototipuri" tunate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerty123 Postat Septembrie 17, 2003 Autor Share Postat Septembrie 17, 2003 da, fratzilor. aveti dreptate. era un streetfighter. cam asa arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Septembrie 17, 2003 Share Postat Septembrie 17, 2003 Nice wheels..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 The SUZUKI B - KING ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerty123 Postat Septembrie 23, 2003 Autor Share Postat Septembrie 23, 2003 wow oare cat costa asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 da, dau mz din 73 la schimb si mai pui tu diferenta..aaa...despre ce vorbeam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Septembrie 25, 2003 Share Postat Septembrie 25, 2003 frumoasa poza. de pe ce site e salvata? as vrea sa mai vad din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 27, 2003 Share Postat Septembrie 27, 2003 care este faza cu streetfighter? sunt kituri scoase de firme de tuning? se poate face streetfighter orice speed ? sunt mai multe tipuri de streetfighter pentru acelasi model? cam la cat duce un kit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rand0m Postat Octombrie 4, 2003 Share Postat Octombrie 4, 2003 Da, puneti-ma si pe mine pe lista de asteptare pentru chestia aia S-A TERMINAT CU SMECHERIA!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 5, 2003 Share Postat Octombrie 5, 2003 am afltat ce este cu smecheria...doar ca am uitat siteul de prezentare pentru ea este un suzuki super-charged la vreo 270 de cai parca, are GPS pe el in caz de furt, are si un telefon mobil care te suna imediat cand este furata, si poti sa vorbesti cu hotzul printr-un speaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Octombrie 5, 2003 Share Postat Octombrie 5, 2003 Vad ca noua tendinta europeana e trecerea la naked-bikes, deci cred ca asa ceva ar fi traznet... Arata uluitor de bine pt un street bike si da impresia de pachet de "muschi". Cu prima ocazie o cumpar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 5, 2003 Share Postat Octombrie 5, 2003 nu prea vad eu totusi de ce atata putere pentru un naked. ca viteza nu prea ai unde sa te duci...la 200 la ora trebuie sa fii tu "carenat" ca sa nu zbori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rand0m Postat Octombrie 5, 2003 Share Postat Octombrie 5, 2003 Da, B-king-ul arata superb, personal cred ca esapamentele laterale strica look-ul naked-urilor. Suzuki a facut un pas mare cu cauciucul enorm din spate (240 mm) si cu esapamentele montate sub sa. Zvonurile spun ca are in jur de 250 de cai la roata din spate, dar daca va intra in productie poti sa pui pariu ca toate gadget-urile o sa dispara ca sa o poata cumpara si omul de rand. Oricum gadget-urile sunt ultimul motive pentru care as cumpara-o. Sa aiba un pret pe langa Hayabusa, si dupe iau Busa, ma risc si la o de-asta . Edit: Ah am uitat, probabil o sa muncesc vreo patru ani DOAR ca sa fac bani pentru "motoare" dar asta-i viata, daca ai boala, trebuie medicament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerty123 Postat Octombrie 6, 2003 Autor Share Postat Octombrie 6, 2003 vedere din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 nu scoate si foc pe-acolo? ar fi chiar dragutz...iti pregatesti cina in timp ce mergi. cand ma gandesc la motoru' asta imi vine in minte Comisarul Gadget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate