2 fast Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Salut!Sunt bucuros ca am acest motor:kawasaki zx9r!In sfarsit inteleg si eu ce simteau cei care imi povesteau senzatia ce ti-o ofera o motocicleta!Sunt la inceput de drum......o am de vreo 7 luni!Dar tot la inceput ma consider!Mai am mult pana sa invata "arta" motociclismului!Mi-a placut de mic viteza si motoarele de viteza!Acum am inceput sa inteleg ca nu viteza e frumusetea motociclismului!Ci felul in care o respecti....felul in care o conduci....o ingrijesti!Ce trebuie sa stiu despre acest model....va rog tot ce stiti sa imi ziceti! ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Super achizitie ai facut !! Am si eu zx9r ,cei drept model mai vechi ,dar pot sa iti zic ca zx9r este o motocicleta super reusita {parerea mea}!!!! Bafta,asfalt uscat si fara probleme!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 tine-o sus cat mai mult si asfalt uscat !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 E foarte frumos. Din ce an e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KEVLAR-BLAZON Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Marfa rau fartatele mio.Bei nush de ce da io-s mooort dopa kawa tati si vreau sa zic ca asta m-as insura cu el .Da zi-ne din ce an ce capacitate ce bani si mai ales CALUTII tatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Marfa rau fartatele mio.Bei nush de ce da io-s mooort dopa kawa tati si vreau sa zic ca asta m-as insura cu el .Da zi-ne din ce an ce capacitate ce bani si mai ales CALUTII tatii? Kevlare. esti tigan sau un simplu moromete, ca urat mai tastezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Fain ZX9R pe care il ai!!! Saptamana trecuta am parcat la IKEA sa iau niste castronele de acolo si am stat la 10m de ea sa trag o tigara. (La 10 m era scrumiera). Cum trageam io asa din tigara, trece un grup de neo-manelisti si unul dintre ei zice: Uite Bah, NINJA (citise omul pe tankpadul de pe rezevor). Al doilea: nu e bah ninja. Si-a pus el asa sa para smecher. Ninja e scumpe rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 sincer....sper ca nu circuli cu ea asa cum ne arati in prima poza. ..echipamentul este esantial... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Bravo zx9 din 98-99 e mai intepat decat 2000-20003. Anul trecut i-am adus din CT unui tovaras un 2003 care m-a lasat rece, 8-9000 de ture si nu ridica botul in a 2-a. 98-99 sunt mult mai intepate, isteata alegere si daca pui si jiglere si toba pui probleme la cateva mobre. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_skif Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Bravo zx9 din 98-99 e mai intepat decat 2000-20003. Anul trecut i-am adus din CT unui tovaras un 2003 care m-a lasat rece, 8-9000 de ture si nu ridica botul in a 2-a. 98-99 sunt mult mai intepate, isteata alegere si daca pui si jiglere si toba pui probleme la cateva mobre. Bafta Nu ,,ridica botul in a 2-a''......, INTERESANT ,cum ti-ai dat seama ? Ma indoiesc ca te poti ,,uita'' la turometru in a 2-a la 8-9000 de ture fara sa ,,plece '' de sub tine Mai fa proba o data ........... Curios este ca a mea e din 2000 ca an de fabr, si se ridica si la a 3-a si nu am Dynojet pe ea Sa o stapanesti cu placere si fara evenimente,cat despre intretinere sa ai grija la ulei si.............cam atat. Iar pt carcotasi,cutia de viteze la ZX 9 R, este una din cele mai fiabile cutii de viteza care le-a facut KAWASAKI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Nu ,,ridica botul in a 2-a''......, INTERESANT ,cum ti-ai dat seama ? Ma indoiesc ca te poti ,,uita'' la turometru in a 2-a la 8-9000 de ture fara sa ,,plece '' de sub tine Mai fa proba o data ........... Curios este ca a mea e din 2000 ca an de fabr, si se ridica si la a 3-a si nu am Dynojet pe ea Sa o stapanesti cu placere si fara evenimente,cat despre intretinere sa ai grija la ulei si.............cam atat. Iar pt carcotasi,cutia de viteze la ZX 9 R, este una din cele mai fiabile cutii de viteza care le-a facut KAWASAKI GRESIT!!! este una dintre cele mai fiabile cutii de viteze de motociclete super-sport facute de ORICE firma. de fapt este pe locul 2 dintre anii '75-2006. pe primul loc este suzuki. pe al treilea este yamaha. pe al 6-lea este honda, culmea fiabilitatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate