santy Postat Ianuarie 27, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2005 Gabii la ce vreme frumoasa a fost, tu n-ai scos motorul... rusinica.... Cu prima ocazie (dupa sesiune) te sun. poate o scoti de la iernat si facem o tura (pana atunci sper sa o refac pe suzy). Apropo, vand oltcitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 Eu zic sa te duci la din dragoste ca ai sanse mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Ianuarie 28, 2005 Share Postat Ianuarie 28, 2005 Eu zic sa-ti bagi mintile in cap, sa lasi babele in pace si sa-ti pui ghips ca de la din astea ramii cu sechele pe toata viata. Eu am purtat 8 saptamini ghips, toata vara, pentru un osulet mic de la mina fisurat si stiu toata teoria cu ce se poate intimpla de la chestiile astea neglijate. Nu cred ca vrei sa ajungi la operatii de menisc peste 5 ani ca atunci chiar o sa ramii sontic pe viata. Nu merita riscul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 28, 2005 Share Postat Ianuarie 28, 2005 Pune ghips. Ligamentele se refac cel mai greu. Poti sa ramai cu sechele pe toata viata si sa injuri toti sfintii cand ploua afara sau se schimba vremea. Pe moment poti sa mergi si sa nu simti mare lucru, dar in timp se accentueaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 (editat) Nu ca sunt rasist... dar eu unul as deporta tiganii in Siberia foo...u-le muma-n kr de animale. Asta nu imi poate spune decat ca trebuie sa umbli cu pistol la tine... Editat Ianuarie 30, 2005 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate