Sari la conținut

O zi...de neuitat...


santy
 Share

Postări Recomandate

Numarul 13 imi poarta de obicei noroc. Cat despre 23.............

 

Inca din vara, de fiecare data cand ieseam cu suzy, mergeam si pe la aeroport, sa incerc diferite trickuri. Trece vara, trece iarna (ma rog...) si trickurile avanseaza in dificultate. Le-am repetat de sute de ori, ma simteam pregatit...

Asa ca ieri, 22, imi sun un prieten si il rog sa vina cu mine (el cu masina) si sa ma filmeze.

 

Ajung acolo, incalzesc rotile, blabla si trec la fapte. Le fac pe toate, sunt bucuros, merg la el si ii multumesc ca a venit cu mine, mai vorbim putin (tot timpul acesta am parcat-o pe suzy pe marginea drumului=> noroi pe roti). si pornim, eu calare, el pe jos spre masina. Eram bucuros ca au iesit toate, n-am mai tinut cont de noroiul de pe roti, de pe bocanci, de darele de apa si ocazionalele balti (mare greseala.) Mergeam, mergeam si pun frana (era uscat unde am inceput franarea)... cand vad in fata o portiune cu apa... hotarasc sa las mai moale fata si sa apas spatele... dar noroiul de pe bocanci isi spune cuvantul si am alunecat... deci apas mai tare fata... moment in care se culca si incepe sa o ia taras, cu mine sub ea........

 

Daca acum o luna si ceva s-au dus semnalizatoarele stanga, acum le-am pierdut pe cele din dreapta......

Cum eram echipat: sus: manusi, casca, geaca piele cu protectii...... in urma incidentului doar niste zgarieturi...

jos: o pereche pantaloni trening, peste care una de schi, f. grosi. rezultatul: pantaloni de trening gauriti, pantaloni de schi... niste zdremte... a sarit pana si fermoarul de la slit... Genunchiul meu e belit rau de tot, iar gamba...... parca as avea carcel, sta tot timpul incordata si doare ca dreq

 

motorul: fara semnalizari pe dreapta, maneta ambreiaj rupta, scarita indoita si... de parca n-ar ajunge.

 

toate cele de sus s-au petrecut pe la ora 5-6

 

pe la 7 ma suna prietena si insinta sa ne vedem. imi iau inima in dinti, imi tarasc piciorul, ne intalnim, vorbim...... si am mers sa catam o cafenea care nu era plina.

In spatele nostru, doi tiganasi... nu aveau mai mult de 16 ani se leaga de ea. ma intorc la ei, ii intreb daca au vreo probleme, ceva... cand m-am trezit ca nu mai vad nimic... toata fata ma ustura, ma ardea, si nu-mi puteam deschide ochii. Pun instinctiv mainile la ochi, cand a inceput avalansa de pumni si picioare... oricat am incercat sa deschid ochii, sa vad ceva, nu am reusit...... norocul meu au fost niste vanzatoare care i-au pus pe fuga pe tampitii aia...... Ce s-a intamplat: spray paralizant... aia am primit in ochi...

am intrat repede (m-a luat de mana prietena, eu nu vedeam nimic) intr-un bar si am inceput sa ma spal...dupa cateva minute bune de clatit, am reusit sa deschid un ochi... vedeam totul ca prin ceata... nu lacrimam, ci... parca eram un robinet uitat deschis...

Pana nu am ajuns la un doctor si mi-a dat niste picaturi nu am fost in stare sa deschid ambii ochi. Razele luminii erau niste cutite care-mi intrau in ochi...

Cu ocazia asta mi-a dat si ceva creme pt. picior...

 

Aveti mare grija!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta da ghinion...........daca mai gasesti si cuie-n p.... , atunci le ai pe toate! imi pare rau man, se pare ca sunt foarte multi factori de care trebuie sa tinem cont pt siguranta noastra..........urasc si mai mult tiganii..........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DCSAN20 mi-a fost frica sa dau unde apuc. Prietana era prin jur si chiar nu voiam sa ajunga acasa lovita. Cel mai frica mi-a fost sa nu pateasca ea nimic...

Pai io n-am zis sa dai am zis sa-l musti si ea nu a tipat ceva sa-ti dai seama unde este sa nu o atingi din greseala. Nu a vazut nimeni faza sa te ajute? Vezi de aia romanii sunt de rahat ca nu sunt uniti sau macar nu au spirit civic de cetateni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorry pt ce s-a intamplat...parca a fost o zi de 13 la tine :wave: Cat despre incidentul cu aia...nu am cuvinte. La asemena fapte trebuiesc corectati bine sa le iasa impresiile din cap.

 

Multa sanatate si bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vitezistu...dupa sesiune, 0723258367. oricand (dupa ce-mi iau semnalizatoare)

 

Prietena a sunat la politie in timp ce eu ma "distram" cu aia. A zis tampitei cu care a vorbit sa trimita repede o masina, la care raspunsul veni foarte senin: Veniti la sectie sa dati o declaratie....... :huh:

I-a explicat idioatei ca eu, in timp ce ea vorbea la tel, o luam... rapuns: nu cred ca avem disponibila nici o masina, dar veniti dupa la sectie.........

Cand mi-a povestit faza... nu mi-a venit sa cred.....

oricum, a sarit o vanzatoare in ajutorul meu, asa am scapat de noii mei prieteni... sper sa am ocazia sa le intorc favoarea.

 

Cat despre accident... duminica nu simteam mare lucru, dar ieri nu m-am putut da jos din pat. Rotula s-a umflat si fiecare incercare de a-mi indoi piciorul a fost un chin. Am primit trimitere de la medicul de familie sa-mi fac ecografie, dar chiar nu am timp. Daca nu-l indoi e ok. si gamba, e doar putin zdrobit muschiul, in cateva zile ar trebui sa fie ok.

 

Numai bine si purtati echipament! (nu numai pe motor :wave: )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stii cum se zice, ca o nenorocire nu vine niciodata singura...

Daca eram prietena ta si aveam sprayul la mine ii consumam toate jeturile pe fetele alora 2- sa vada si ei cum e... Ticalosii!! :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat despre accident... duminica nu simteam mare lucru, dar ieri nu m-am putut da jos din pat. Rotula s-a umflat si fiecare incercare de a-mi indoi piciorul a fost un chin. Am primit trimitere de la medicul de familie sa-mi fac ecografie, dar chiar nu am timp. Daca nu-l indoi e ok. si gamba, e doar putin zdrobit muschiul, in cateva zile ar trebui sa fie ok.

 

Numai bine si purtati echipament! (nu numai pe motor :wave: )

Fa-ti timp si dute neaparat la doctor. Daca trebuie tratat e mai bine s-o faci acum decat sa-ti para rau mai tarziu cand nu se mai poate face nimic. Loviturile la rotula sunt periculoase si au repercursiuni grave in timp.

Insanatosire grabnica iti doresc si sa te vedem calare pe "suzi" cat mai repede.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica , si tie si lu Suzi .

Referitori la cele 2 baragladine , uite da aia port la mine un mic " prieten " de fiecare data .

Mi-a ramas obiceiul din perioada de " hei -rup " pe care eu unul cel putin am depasit-o elegant , dar unele lucruri invatate atunci se aplica si acum .

Multa sanatate , si ar trebui sa mergi la control - loviturile la rotula sunt foarte periculoase .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau pt. ce ai patit!!!

Oricum ai grija,probabil ca te-au atacat la intimplare, sau au vrut sa experimenteze spray-ul.

Daca cunosti zona probabil ca o sa-i mai vezi, asa ca ...VINATOARE PLACUTA.

RECOMANDARE:Ia citiva frati rideri, localizeaza-i , cagule pe cap/casti, apoi fara nici un cuvint, bataie fara retineri.

La sfirsit poti sa-i indesi un tub de spray(nu neaparat paralizant-merge si mai mare!) in locul unde nu intra niciodata soarele, ca sa simta placerea.

RECOMANDARE 2:Mergi la un medic specialist ortoped, fa ex ecografic pentru ca asa vezi daca ligamentele rotuliene sunt afectate si in ca grad, acelas lucru si la gamba, este posibil ca sa fi fost afectat vreun flexor(muschi) si de aia sta gamba incordata.

Armonul ca ungvent e bun daca ai escoriatii sau tesut cutanat lipsa-ajuta la regenerarea tesutului, DAR:PENTRU DURERE, INFLAMATIE: UNGUENT ANTIINFLAMATOR:INDOMETACIN, FENILBUTAZON, etc., sunt o groaza in farmacii.

se fac aplicatii pe o zona mai intinsa de 2-3 ori/zi.

Trebuie sa reduci si efortul muscular, deci plimbari mai putin si pe dist scurte.

Sper sa-ti fie de folos. :wave:

 

P.S:Parerea mea, pentru prietena, cumpara-i un pistol cu arc electric, 10000V opresc orice tembel,dezavantajul la spray e ca se poate schimba directia vintului si te autoparalizezi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai Santy, ce pwuula mea, tu erai in Arad, era duminica, nu puteai sa-mi dai un telefon??? Chiar am frecat menta duminica, e adevarat ca la mine motorul zace si hiberneaza, da olcitul se simte excelent pe vremea asta!!! De-abia asteapta sa fie forjat!!! Io stau in Vlaicu la Fortuna, trebuia un telefon + descrierea tiganusilor apoi eram pe urmele lor. In mod sigur o sa-i mai intalnesti, io l-am intalnit pe unul dupa vre-o trei luni de la un incident :wave: . Aradu-i mic !

Cu ocazia asta apucam si noi sa ne cunoastem.

 

P. S. Cand dai de aia zi-mi si mie, io nu m-am mai cotonogit de foarte multa vreme!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc toturor pentru urari.

 

Am fost ieri marti la spital si "doctorul" mi-a zis ca trebuie ghips. :wave: L-am refuzat politicos si am plecat... ala e ultimul lucru de care am nevoie. Apoi m-a sunat o prietena care a auzit de accident si de picorul meu si s-a oferit sa ma duca la o cunostinta de-a ei, care stie din strabuni :huh: sa puna oase si ot felul de tampenii la loc. Cum nu aveam nimic ce pierde am mers. a inceput sa-mi maseze stangul (desi picorul bolnav e dreptul). apoi s-a pus pe cel drept. Nu am crezut niciodata in ne-medicina asta, dar mi-am schimbat parerea. dupa cateva minute, in care, zice el, mi-a mutat si ras-mutat mai multe oase (nu am simti mare lucru, desi pocneau cateodata) am reusit sa indoi genunchiul, durerea fiind muuuuult mai mica. Azi am reusit sa umblu aproape normal. Cat despre gamba, e aproape vindecata, va multumesc inca o data pentru sfaturile privind cremele.

 

Cat despre noii mei prieteni... astept cu nerabdare momentul revederii. Poate imi face Andreea Marin o stupiza si ne reuneste destinele in emisiune...

 

Numai bine tuturor

santy

Editat de santy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...