warlock Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) deci azi se anunta frumos ca ieri? Am prins ploaia aia magnifica de pe la ora 20. echipamentul de ploaie era in spatele meu, dar veneam acasa, si nu avea rost sa ma opresc fix pe podu' grant sa le iau pe mine. cand am coborat de pe pod, deja era tarziu, eram tot o udatura. Eu vin. Editat Iunie 16, 2011 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 hopaaa .... se anunta lume multa azi ? ce cu voi ma ... a venit vara pentru toata lumea ? ... pentru mine inca nu (dar mai e nitel) cred c-o sa vina si mdvd....dar inca nu sa trezit ca sa "se anunte" e ceva miscare azi ... mai vin si ceva FZ-isti il asteptam si pe "italianu" destui ... hai ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Ce ?? A inceput deja sezonul ? Pai de ce nu ziceti asa ... vin si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Ce ?? A inceput deja sezonul ? Pai de ce nu ziceti asa ... vin si eu.. pai tu ce cauti pe acolo ... tradatorule (si eu vin cu masina, dar ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 tradatorule ... eu vin cu masina el macar mai are o urma de GS... tu? "clio, clio, clio" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Fusai si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) Fusai si eu da bre ... te-am vazut ... dar nu prea ne-am prins la care dintre intalniri ai venit, a Suzuki-stilor sau a Yamaha-istilor? am fost si noi ... ne-am si pozat... aici vad si un obiect necunoscut intre mobre ... cred ca-i al domnisoarei din poza de mai jos cineva fura din masina mea ? hmmm .... Editat Iunie 17, 2011 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 ce frumosi sunteti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 azi se risca cineva ? azi se risca cineva ? deci azi toata lumea zice "pass" ? ... ok ... atunci ne vedem peste o saptamana. sper ca atunci sa ajung si eu cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Saptamana viitoare vin si eu! Nu ne-am mai vazut de cand aveam toate oasele intregi Poate-l misc din casa si pe Ripperu' Postez aici, ca la noi la Fazer-isti e cam liniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Saptamana viitoare vin si eu! Nu ne-am mai vazut de cand aveam toate oasele intregi Poate-l misc din casa si pe Ripperu' Postez aici, ca la noi la Fazer-isti e cam liniste. chiar as vrea sa va mai vad ... eu unu promit ca saptamana viitoare sa vin indiferent de vreme ... hai "pensionarule" si tu (dai link...se recunoaste el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 chiar as vrea sa va mai vad ... eu unu promit ca saptamana viitoare sa vin indiferent de vreme ... hai "pensionarule" si tu (dai link...se recunoaste el) Tu oricum poti veni cu masina pe orice vreme ..nu vrei sa o tii intre picioare , iti place in fund. Acum am vazut si eu pozele de sapt trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Tu oricum poti veni cu masina pe orice vreme ..nu vrei sa o tii intre picioare , iti place in fund. Acum am vazut si eu pozele de sapt trecuta. pai saptamana trecuta nu-mi aduc aminte sa fi facut cineva poze...ai tu? ce vezi mai sus sunt de acu 2 saptamani pai saptamana trecuta nu-mi aduc aminte sa fi facut cineva poze...ai tu? ce vezi mai sus sunt de acu 2 saptamani gataaaa... de joia asta o sa fie si motoreta mea in pozele de joia de la Academia Militara sunt deja calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Bine ma, hai ca ajung si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Bine ma, hai ca ajung si eu! deci ... ne vedem peste vreo 3 ore ... ?! sau ... ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 peste 3 ore nu te mai vezi tu de fazere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Hai ca am plecat si eu spre voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 peste 3 ore nu te mai vezi tu de fazere ) Si asa a si fost \ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Mihaitza, tati, ce faci? Te-a dibuit nevasta acasa ca mirosi a mici si ti-a dat warn, de nu mai zici nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Mihaitza, tati, ce faci? Te-a dibuit nevasta acasa ca mirosi a mici si ti-a dat warn, de nu mai zici nimic? nu, ca la 2 noaptea cand am ajuns acasa, n-am mai sunat-o si nu cred ca miroseam asa mult a mici incat sa puta pana la tara Si asa a si fost \ mda ... de data asta tre sa recunosc. pensionarii nu s-au mai mobilizat asa cum se anuntase... era prea cald pentru cei in etate peste 3 ore nu te mai vezi tu de fazere ) bine ca ai venit si tu cu "cioara vopsita" ... la spray ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 nu, ca la 2 noaptea cand am ajuns acasa, n-am mai sunat-o si nu cred ca miroseam asa mult a mici incat sa puta pana la tara Hopaaaa, suntem singuri acasa si suntem golani! Ia zi, nu vii pana-n Pipera sa ma iei de la munca si sa dam o tura pana-n Snagov, asa, sa mai treaca timpul? Ca eu daca ma duc acasa, ma apuc e beri, si nu mai ies nicaieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 diseara ? pe la 19:00 asa mai pe racoare? vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 yap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelys Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Din pacate n-am ajuns nici azi din cauza job-ului. Poate saptamana viitoare am mai mult noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate