valicaddy Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 O cunostinta are piese NOI, ORIGINALE, de Jawa. Poate va posta si poze. eu de exemplu cred ca am sa iau tobele, arata atat de bine incat cred ca le iau numai de drag.. sau sa le folosesc la niprul solo. deci, care doreste, pistoane noi, roti noi, etc, sa binevoiasca sa posteze, si il pun in legatura cu vanzatorul. piesele se afla la Arad. ma simt nevoit sa repet. NOI, ORIGINALE!! exemplu, astea le vreau eu, rotile se vad un pic si ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abdul_t_raul Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 daca spui ca sunt noi si ORIGINALE,sunt interesat eu de un set de jawa 350 california 638 pe 6 v,pistoane si segmenti la cota 1,si sa-mi zici cam la ce pret sunt...numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 sun si intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 piese poate sa mai aduca ?? ca eu nam bani momentan, si m-ar interesa mai multe chestii dar peste vreo luna ,doua mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 piesele au fost descoperite la un nene care le-a pastrat o mie de ani, de pe vremea cand se gaseau originale. deci NOS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutbal Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 O cunostinta are piese NOI, ORIGINALE, de Jawa. Poate va posta si poze. eu de exemplu cred ca am sa iau tobele, arata atat de bine incat cred ca le iau numai de drag.. sau sa le folosesc la niprul solo. deci, care doreste, pistoane noi, roti noi, etc, sa binevoiasca sa posteze, si il pun in legatura cu vanzatorul. piesele se afla la Arad. ma simt nevoit sa repet. NOI, ORIGINALE!! exemplu, astea le vreau eu, rotile se vad un pic si ele. salut mai are tipul acela piesele noi de jawa mar interesa atit tobele cit si rotile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 eu de astea am nevoie nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 ktm_arad@gmail.com este adresa tipuli. Eu am luat niste carburi de la el si sunt f multumit. Om serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 am vorbit cu el dar n- are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 poate nu (mai) are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 salutare, cric central de jawa m-ar interesa si eventual telescoape fatza! mai e valabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Salutare,tobele le mai ai?si daca da,la ce pret?astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate