soso-bum Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 beton! astea da poze! faina iesire, poate mergem si azi...daca e soare. sigur eu voi iesii o sa-l prostesc si pe rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Superbe pozele, insa nu e prea devreme pentru plimbarica de primavara? da numai otto si mircea intro roata restu inca nu au invatat?rusinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 v-am auzit ieri dupamasa cand ati trecut pe gh. doja .de luna viitoare ies si eu cu motoru ca o zis taicamio ca imi face asigurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogo Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 (editat) q Editat Februarie 3, 2008 de pogo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciupinadan1 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 super fain.asta da fortare a primaverii.cand"o sa vada pozele"va veni sigur mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbu Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 q domnu mecanic. mai traiesti? un nr de telefon pt prieteni dai? sa te putem gasii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 lume noua,ce faci cerbule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciupinadan1 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 domnu mecanic. mai traiesti? un nr de telefon pt prieteni dai? sa te putem gasii am raspuns in celalt topic,sa nu fiu certat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 v-am auzit ieri dupamasa cand ati trecut pe gh. doja .de luna viitoare ies si eu cu motoru ca o zis taicamio ca imi face asigurare trebuie sa schimbi user name-ul din baiatu tony in "baiatu lu' tata" nu stiai ca motociclismul e un hobby cam scump? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Ce sa-i faci? nu totata lumnea isi permite motor nou la 18 ani, daca taicamio era director si avea bani poate imi lua unul nou , dar asa ma multumesc cu ce am si ma bucur ca am macar atat. Ma intreb ca oare la 18 ani tu aveai motr nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Ce sa-i faci? nu totata lumnea isi permite motor nou la 18 ani, daca taicamio era director si avea bani poate imi lua unul nou , dar asa ma multumesc cu ce am si ma bucur ca am macar atat. Ma intreb ca oare la 18 ani tu aveai motr nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Ce sa-i faci? nu totata lumnea isi permite motor nou la 18 ani, daca taicamio era director si avea bani poate imi lua unul nou , dar asa ma multumesc cu ce am si ma bucur ca am macar atat. Ma intreb ca oare la 18 ani tu aveai motr nou ? pustiu... aveam o comunista..o jawa de 250.. dar ma intreb "ca" oare...voi ce invatati la scoala in ziua de azi? binenteles in afara de a injura profesorii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 dar ce legatura are scoala aici ? esti cumva profesor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) eu si sv- ul meu duminica la pista Editat Februarie 4, 2008 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 dragi soferi fiti atenti la ce se intimpla in spatele vostru fiti cu privirea in oglinda ca vineee!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 dragi soferi fiti atenti la ce se intimpla in spatele vostru fiti cu privirea in oglinda ca vineee!!!!! ... vine BESTIA!!!... honda rulz. --- Mesaj completat în 04 Feb 2008 19:12 ------------- ... vine BESTIA!!!... honda rulz. d'aia sunt acum cu paracetamolu-n bot, ca ieri am avut chef de figuri! ...si se lasase seara cand am plecat de la pista, pe jos incepuse sa inghete si trebuia sa stau cu viziera ridicata, altfel nu vedeam nimic. nu mai fac, pana nu vad 10-15 grade in termometru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 las ca a fost frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 dragi soferi fiti atenti la ce se intimpla in spatele vostru fiti cu privirea in oglinda ca vineee!!!!! FOARTE TARE POZA! FELICITARI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 dar ce legatura are scoala aici ? esti cumva profesor ? nu!! nu sunt profesor...dar nu sunt agramat. probabil tu.. pustiu...esti ceva neam cu biaggi?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 faina poza aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 ... vine BESTIA!!!... honda rulz. <small>--- Mesaj completat în 04 Feb 2008 19:12 -------------</small><br/> d'aia sunt acum cu paracetamolu-n bot, ca ieri am avut chef de figuri! ...si se lasase seara cand am plecat de la pista, pe jos incepuse sa inghete si trebuia sa stau cu viziera ridicata, altfel nu vedeam nimic. nu mai fac, pana nu vad 10-15 grade in termometru! si io am fost racit si nu mi-a fost bine deloc,dar merita macar pentru poza,e foarte tare frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 nu!! nu sunt profesor...dar nu sunt agramat. probabil tu.. pustiu...esti ceva neam cu biaggi?..... e neam sau ne-am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 e neam sau ne-am? sunt sigur ca daca scriam "ne-am"..biaggi nu ar fi simtit diferenta..ca e "amalfabet". iar tu....nu ma face sa-mi schimb parerea despre tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 sunt sigur ca daca scriam "ne-am"..biaggi nu ar fi simtit diferenta..ca e "amalfabet". iar tu....nu ma face sa-mi schimb parerea despre tine cautatil pe pruteanu pt prostiile voastre nu mai spurcati forumu cu stiinta asta nefolositoare noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate