Dlori Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 aoleo,da ceti iei,racheta. ...de tenis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 marti am verificat noroiul din padure si se pare ca este din belsug . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 marti am verificat noroiul din padure si se pare ca este din belsug . Salut Mi-au venit pneurile noi, luni le schimb. Sa-mi trimiti un mesaj cu nr. de telefon sa povestim. Apropo... faine jucarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 aoleo,da ceti iei,racheta. ceva ce nu mai are nimeni in tara,ce nu s-a mai vazut pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Salut Mi-au venit pneurile noi, luni le schimb. Sa-mi trimiti un mesaj cu nr. de telefon sa povestim. Apropo... faine jucarii ai PM MERSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ai PM MERSI Am primit. Povestim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 mai marele rossi tu ai invatat de cateva luni sa te pe o roata,dar te vedem la vara tg-mures-sighisoara sau brasov,acolo sa te vad ce stii. Oricum ai gresit adresa,eu nu sunt omul care sa puna botul la provocarile tale sau ale altora,asa ca nu te mai stresa ca nu o sa-ti dau satisfactie.Eu ma dau pur si simplu din placere si din pasiune si pe o roata si pe doua,nu ca sa-ti demonstrez tie sau altora ce stiu sau ce pot. Pasiunea asta nebuna a ta de a provoca pe toata lumea la liniute in trafic,se numeste "RULETA RUSEASCA" daca sti ce e aia si poate avea urmari grave. Nu cred ca ai suporta gandul de a avea pe cineva pe constiinta in urma unei timpenii din astea. Ai face bine sa te mai gandesti la asta si lasa prostiile astea deoparte ca nu duc la nimic constructiv. Mai bine intra si tu in rand cu ceilalti ca ar fi mai placuta atmosfera decat sa te tot INJECTEZI cu cine apuci. Sper sa poti gandi pozitiv la ceea ce ti-am spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Oricum ai gresit adresa,eu nu sunt omul care sa puna botul la provocarile tale sau ale altora,asa ca nu te mai stresa ca nu o sa-ti dau satisfactie.Eu ma dau pur si simplu din placere si din pasiune si pe o roata si pe doua,nu ca sa-ti demonstrez tie sau altora ce stiu sau ce pot. Pasiunea asta nebuna a ta de a provoca pe toata lumea la liniute in trafic,se numeste "RULETA RUSEASCA" daca sti ce e aia si poate avea urmari grave. Nu cred ca ai suporta gandul de a avea pe cineva pe constiinta in urma unei timpenii din astea. Ai face bine sa te mai gandesti la asta si lasa prostiile astea deoparte ca nu duc la nimic constructiv. Mai bine intra si tu in rand cu ceilalti ca ar fi mai placuta atmosfera decat sa te tot INJECTEZI cu cine apuci. Sper sa poti gandi pozitiv la ceea ce ti-am spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 ceva ce nu mai are nimeni in tara,ce nu s-a mai vazut pe strazi sa nu zici ca iti iei vreun avion si te dai cu el pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 un boeing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 sa nu zici ca iti iei vreun avion si te dai cu el pe strada. avion inmatriculabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 presimt curand poze cu motocicleta lui viespea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 presimt curand poze cu motocicleta lui viespea. Micutu! .....tu sti ceva!!? hai spune-ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Micutu! .....tu sti ceva!!? hai spune-ne nu stie nimic,doar banuieste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 nu se lasa el fara motor,doar a promis ceva tare. --- Mesaj completat în 09 Feb 2008 20:14 -------------CLUBUL FANTOMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 nu stie nimic,doar banuieste dar eu stiu !!!!!!!! FRUMOS MOTOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 dar eu stiu !!!!!!!! FRUMOS MOTOR Pai spune daca sti ceva!............ Ca trebuie sa dea de baut daca si-a luat mobra De ce atata mister??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Oricum ai gresit adresa,eu nu sunt omul care sa puna botul la provocarile tale sau ale altora,asa ca nu te mai stresa ca nu o sa-ti dau satisfactie.Eu ma dau pur si simplu din placere si din pasiune si pe o roata si pe doua,nu ca sa-ti demonstrez tie sau altora ce stiu sau ce pot. Pasiunea asta nebuna a ta de a provoca pe toata lumea la liniute in trafic,se numeste "RULETA RUSEASCA" daca sti ce e aia si poate avea urmari grave. Nu cred ca ai suporta gandul de a avea pe cineva pe constiinta in urma unei timpenii din astea. Ai face bine sa te mai gandesti la asta si lasa prostiile astea deoparte ca nu duc la nimic constructiv. Mai bine intra si tu in rand cu ceilalti ca ar fi mai placuta atmosfera decat sa te tot INJECTEZI cu cine apuci. Sper sa poti gandi pozitiv la ceea ce ti-am spus. mai rossi, viespea nu te provoaca dar el tot aude vorbe ca nu stie sa se dea,dar vine primavara si ai sal vezi ce stie,dar daca esti asa de bun treci cu el la forja sau liniute sa vad ce sti,precum povestesti aici in scrisoarea ta te cam tragi la fund,dar asta e.,............in curand apare si racheta lui viespea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 vezi ca si HELEN a progresat he -he. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Pai spune daca sti ceva!............ Ca trebuie sa dea de baut daca si-a luat mobra De ce atata mister??? pai io nu pot sa spun lasa ca o sa aflati decurind ca stie deja multa lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 pai io nu pot sa spun lasa ca o sa aflati decurind ca stie deja multa lume ce-mi place de unii ca le pasa mai mult de oaia vecinului decat de porcu lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 ce-mi place de unii ca le pasa mai mult de oaia vecinului decat de porcu lor .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 .......... nu rade bre,suna-ma dimineata dupa 10 ca sunt de dupamasa la showroom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 luati poze de va spalati pe oki............ sambata vreo 13 tampiti la plecare si 18 la sosire inghetati bineinteles regine...printese.....vacute.....mistreti.....neau adus sanatosi inapoi --- Mesaj completat în 10 Feb 2008 17:26 -------------luati poze de va spalati pe oki............ sambata vreo 13 tampiti la plecare si 18 la sosire inghetati bineinteles regine...printese.....vacute.....mistreti.....neau adus sanatosi inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 mai rossi, viespea nu te provoaca dar el tot aude vorbe ca nu stie sa se dea,dar vine primavara si ai sal vezi ce stie,dar daca esti asa de bun treci cu el la forja sau liniute sa vad ce sti,precum povestesti aici in scrisoarea ta te cam tragi la fund,dar asta e.,............in curand apare si racheta lui viespea. Nu ma trag pe poponeata,dar nu ma pasioneaza mania asta a ta ,dar se pare ca nu ai inteles nimic din ce am sctis .Asta e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate