Divad Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) da stii ce am auzit ca petrosa din gp cu reptor se da pe curbe... apropo se scrie Pedrosa ..........si Raptor Gabi..tu cand iti cumperi motor? ? .ca incepe sezonu` Editat Aprilie 7, 2008 de Divad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 apropo se scrie Pedrosa ..........si Raptor Gabi..tu cand iti cumperi motor? ? .ca incepe sezonu` merci domnu profesor esti meserias...semenii cumva sau esti ceva neam sau vecin de sat cu pruteanu.... si de motor tot ma gandesc ce sa-mi iau,stai linistit ca deocamdata am motor si nu dau mai multe relatii,sau daca vrei sa iti demostrez a cui e motoru asta iti demonstrez,si nu te mai lua dupa anumiti papagali ce spun eu ca tu ai sa pierzi nu eu...prieteni te duc la sapa de cauciuc... dai cu ea in pamant si iti sare in cap....am sa rad eu la urma,ai sa ajungi la vorba mea....hai pa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 O fii vre-un fel de chetros Petrosa asta... Poze, domnilor... LE: Vad ca nu merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 ...incercati sa puneti pozele cu rezolutie mai mica, poate merge asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 O fii vre-un fel de chetros Petrosa asta... Poze, domnilor... LE: Vad ca nu merg stai linistit ca nu pun eu reptor pe motoru meu........pai toba asta din fabrica suna mai tare ca a lui...pui pariu cu mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Pentru poze, recomand acest site, de pe care se pot pune foarte frumos link-uri, mai degraba decat sa incarci poza aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 mi-am ,,tunat" putin mobra, acum e gata. Odata cu ploaia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 mi-am ,,tunat" putin mobra, acum e gata. Odata cu ploaia... super tare mobra duke.......asa faina ai facuto ca are peste pixelii admisi de forum trebuie micsorata cica dupa noile reglementari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 : super tare mobra duke.......asa faina ai facuto ca are peste pixelii admisi de forum trebuie micsorata cica dupa noile reglementari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Am primit iar marfa... Pentru doritorii de MOTUL... Gheorghe Doja, 210 ! Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Am primit iar marfa... Pentru doritorii de MOTUL... Gheorghe Doja, 210 ! Dan ulei bunica ai adus?ca cunosc baietii care merg cu ulei bunica 10w80.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbu Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 raptor....?stai ma sa se arda...eu am auzit ca dupa ce se arde vata suna periculos de tot...mai are cineva reptor parca?da inca nu a ars vata...dar vata trebuie sa se arda ma sorine... inca nu stii!!!reptor e firma tare au si distributie aici in mures...oare cine e agentul?vezi la suzu de 750 nu se fabrica??hai pa dintre toate tobele facute de mincinosu toba m'ea este reusita si este tot reptor .si are un sunet foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 dintre toate tobele facute de mincinosu toba m'ea este reusita si este tot reptor .si are un sunet foarte frumos pai reptoru sa se ascunda pe langa a ta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) Editat Aprilie 16, 2008 de DUKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) o mers? Editat Aprilie 16, 2008 de DUKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 o mers? da...arata super motoru, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Avai, ce beton ii... totusi nu are ce cauta Leo Vincele ala (X3 e pentru enduro-cross) pe el. Da las ca iti dau eu altu sa-l schimbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 foarte misto motoru duke mie imi place culoarea jantelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Avai, ce beton ii... totusi nu are ce cauta Leo Vincele ala (X3 e pentru enduro-cross) pe el. Da las ca iti dau eu altu sa-l schimbi N-are LeoVince X3, are un Arrow care suna aproape la fel de bine ca jegu' meu "custom"... da' ii plac abtibildurile ca la copii si lipeste orice pe motor Asa s-o ales cu X3-u ala pe carena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 N-are LeoVince X3, are un Arrow care suna aproape la fel de bine ca jegu' meu "custom"... da' ii plac abtibildurile ca la copii si lipeste orice pe motor Asa s-o ales cu X3-u ala pe carena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 pt.baietii de cartier....poze!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) pt.baietii de cartier....poze!!!!!! F. f. bine arata . Ia zi de nr. ceva... cum se rabateaza? Zi tot. Editat Aprilie 23, 2008 de DUKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 F. f. bine arata . Ia zi de nr. ceva... cum se rabateaza? Zi tot. e simplu il impingi spre sa si acolo sta,daca vrei il aduci inapoi il tragi cu mana....se numeste suport nr.baracuda.salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 pt.baietii de cartier....poze!!!!!! frumos,sa poata sta comod si pasagerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 frumos,sa poata sta comod si pasagerul da da.......o melodie maestre....dusmanii mor gabi se ridica .... dedic dusmanilor mei melodia "Nu ma bate vantule"cu Sandu ciorba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate