dopeman1979 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) lipseste o bucata cam de 10km din asfaltul poaspat pus pana la Zetea. nu e chiar asa de rau ca anii precedenti. Editat August 5, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 am mai fost la zetea. pana la odorhei drumul e foarte frumos si bun, dupa care e foarte nasol, la asfalt ma refer. Scuze ?... nu te lasa nevasta ? Poate merg si eu... sa vad cu ce, cu cine si cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Scuze ?... nu te lasa nevasta ? Poate merg si eu... sa vad cu ce, cu cine si cand pai gata sa insurat baiatu nu are timp de prieteni si motoare.....lasa ca vezi tu dane cand iti pui saiba pe mana,bine ca tu te maritii nu te insori.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) He he .Bine ai revenit.Nu te-am vazut de mult. Cateva proaspete. Zetea. Editat August 9, 2008 de Dlori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 cea mai tare intrunire . multa distractie alaturi de cea mai tare gasca . suntem fericitii castigatori ai locului 2 la comcursul de Penetrare, macar aici sa castigam ceva daca la restu nu am facut nimic. bila mortii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 cea mai tare intrunire . multa distractie alaturi de cea mai tare gasca . suntem fericitii castigatori ai locului 2 la comcursul de Penetrare, macar aici sa castigam ceva daca la restu nu am facut nimic. bila mortii mai da pe dan-ludus unde e ca prin poze nici nu se vede.....e la sovata la namol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 mai da pe dan-ludus unde e ca prin poze nici nu se vede.....e la sovata la namol? era si el pe acolo , dar pe tine nu te-am vazut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 era si el pe acolo , dar pe tine nu te-am vazut . da ce sa fac eu pe la intrunirile alea obosite ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Totul e obosit in jurul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 da ce sa fac eu pe la intrunirile alea obosite ...... poate ca dupa o intrunire esti obosit , dar la fata locului e o atmosfera deloc obosita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ask_anonim Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 da ce sa fac eu pe la intrunirile alea obosite ...... intruniri obosite, auzi acolo poi da ...... odorheeiul e departe ...... dar curba de la, lira e super aproape (scuzati cacofonia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 brasov ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 intruniri obosite, auzi acolo poi da ...... odorheeiul e departe ...... dar curba de la, lira e super aproape (scuzati cacofonia) da ce mai eu ma duc la intruniri obosite,treci la forja daca te tii batos......sa te vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 intruniri obosite, auzi acolo poi da ...... odorheeiul e departe ...... dar curba de la, lira e super aproape (scuzati cacofonia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ask_anonim Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 da ce mai eu ma duc la intruniri obosite,treci la forja daca te tii batos......sa te vad. am o intrebare ....ma gandesc dak sa o pun sau nu ........pt k nu sunt sigur dak ai atata minte sa raspunzi la ea .......ma risc si pun intrebarea : tu altceva decat cuvantul "forje" "milka" si "fulga" mai sti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Iarasi se ajunge de la un topic cu un anumit aspect la complet altceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ask_anonim Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Iarasi se ajunge de la un topic cu un anumit aspect la complet altceva! nu nu stai linistit k eu am fost printre primii cand s-a impartit intelepciunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 nu nu stai linistit k eu am fost printre primii cand s-a impartit intelepciunea mama de te-as prinde ce bucata ai lua de la mine de dormi vreo 3 zile..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) Iarasi se ajunge de la un topic cu un anumit aspect la complet altceva! Filosof esti! Editat August 14, 2008 de Dlori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Filosof esti! niste boschetarii cu coate goale....nici nu ma stresez ca nu merita,pt.ce!niste obositii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 niste boschetarii cu coate goale....nici nu ma stresez ca nu merita,pt.ce!niste obositii. Nu cred k eu te-am jignit vreodata.. anyway.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ask_anonim Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 mama de te-as prinde ce bucata ai lua de la mine de dormi vreo 3 zile..... nu vezi ce mic esti pe langa mine o bucata de ce ? de branza, telemea, cascaval? hmmmmmmm dak vrei sa-mi dai si mie inseamna k e productiva rau fulga niste boschetarii cu coate goale....nici nu ma stresez ca nu merita,pt.ce!niste obositii. coate goale si haine peticite aveai tu pana sa o intalnesti pe doamna ta, apoi te cred k obosesti repede :burnout: .....la o asa greutate ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 nu vezi ce mic esti pe langa mine o bucata de ce ? de branza, telemea, cascaval? hmmmmmmm dak vrei sa-mi dai si mie inseamna k e productiva rau fulga coate goale si haine peticite aveai tu pana sa o intalnesti pe doamna ta, apoi te cred k obosesti repede :burnout: .....la o asa greutate ...... ma boschetarule daca esti smecher zimi in fata ce ai de zis.....sa te vad....ca vad ca te crezi mihai viteazu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate