ask_anonim Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 ma boschetarule daca esti smecher zimi in fata ce ai de zis.....sa te vad....ca vad ca te crezi mihai viteazu. prefer mihai eminescu k era mai romantic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 prefer mihai eminescu k era mai romantic mai flamandule stai cuminte ca aflu cine esti si e bai mare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 prefer mihai eminescu k era mai romantic nici pe tine nu te inteleg !!!!!! de ce te ascunci in spatele unui nick name???? de ce nu te areti ? ti-e frica??? sint niste intrebari retorice nu te obosi sa imi raspunizi ca nu o sa citesc ca nu am timp dar asa pentru public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 pacat de topic, ar trebui sa fie cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 pacat de topic, ar trebui sa fie cu poze. pune ceva poze si tu cu ghidonu pe......dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 cateva bestii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 niste taranii obositi care vb.fara sa stie....dar nu au curajul sa imi spun in fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 nici pe tine nu te inteleg !!!!!! de ce te ascunci in spatele unui nick name???? de ce nu te areti ? ti-e frica??? sint niste intrebari retorice nu te obosi sa imi raspunizi ca nu o sa citesc ca nu am timp dar asa pentru public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 pacat de topic, ar trebui sa fie cu poze. salut mai micutule ....ce mai faci?tot prin anglia?ce invarti....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 salut mai micutule ....ce mai faci?tot prin anglia?ce invarti....? invart volanu,e pe dreapta aici mancatias dami id tau de mess sa mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) invart volanu,e pe dreapta aici mancatias dami id tau de mess sa mai vb din pacate nu stau pe mess ca nu am vreme........dar poti sa scrii aici ca nu e bai..sa stii ca marii motociclisti de mures sunt pe hungaroring.....sa vezi ce mandrii sunt de nu le poti ajunge la nas....te salut. Editat August 21, 2008 de biaggi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 din pacate nu stau pe mess ca nu am vreme........dar poti sa scrii aici ca nu e bai..sa stii ca marii motociclisti de mures sunt pe hungaroring.....sa vezi ce mandrii sunt de nu le poti ajunge la nas....te salut. he he nu te lasa Gabi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 he he nu te lasa Gabi. nici nu-i bag in seama....eu fac banu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo32 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 nici nu-i bag in seama....eu fac banu... baietii adevarati au fost si mai merg pe pista, nu ca fetitele, la lira, la o apa plata cu lamaie, facand forje cu umbra lor... dar suntem smecheri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 forje maxime prin Mures ce firma e e pe locu 1 ,tot suzuki k8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 forje maxime prin Mures ce firma e e pe locu 1 ,tot suzuki k8? Kawasaki Micutule Kawasaki. Ce Suzuki?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Kawasaki Micutule Kawasaki.Ce Suzuki?! bravo,atunci trec si eu la firma kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 bravo,atunci trec si eu la firma kawa hai tu acasa si mai vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 hai tu acasa si mai vedem... cu tine Otto trec la firma Jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 pregatiri cu FURIA ROSIE pentru Campionatul Satesc de Luat Curba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Spre Cj.Rossi adormit .Genu in spate isi numara banii.Levi tocmai aterizat. Editat Septembrie 5, 2008 de Dlori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 pregatiri cu FURIA ROSIE pentru Campionatul Satesc de Luat Curba . Oau ce bestial te inclini! Vreau si eu sa invat asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Oau ce bestial te inclini! Vreau si eu sa invat asa ceva... pai stii deja unde se afla bestia si pista de antrenamente asa ca te astept la probe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 la sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate