bufa_1974 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 mare atentie ROSSI se pregateste la "GREU" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 mare atentie ROSSI se pregateste la "GREU" daaaaaaaaa.in hala la R.A.R,LA MUNCA,nu-l mai provocati ca oasele is greu de gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 mare atentie ROSSI se pregateste la "GREU" Poza aia e deja de arhiva.Vaca si-a schimbat deja blana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Poza aia e deja de arhiva.Vaca si-a schimbat deja blana Sa ai noroc de racheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 salut mai micutule!!!ce faci?cum iti merge...?ti-ai luat motor?.....sau iti mai plac motoarele?....sa fii cuminte..salutare.. te pup fratioare mi-e dor de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) Poza aia e deja de arhiva.Vaca si-a schimbat deja blana Ti-am vazut racheta intr-o zi la garaj numa ca eram cu conserva si eram grabit. Ai vandut Kawa?am vazut ca era cineva cu o dubita parca pregatit sa o uploadeze. Sa ai noroc de noua jucarie! Editat Decembrie 7, 2008 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Ti-am vazut racheta intr-o zi la garaj numa ca eram cu conserva si eram grabit. Ai vandut Kawa?am vazut ca era cineva cu o dubita parca pregatit sa o uploadeze. Sa ai noroc de noua jucarie! Multam,sa fie.Kawa nu l-am vindut,doar i-am schimbat "domiciliul". Apropo,e inca de vinzare. Sa ai noroc de racheta. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 te pup fratioare mi-e dor de voi. ce faci,vii anu asta acasa,iti iei motor ca la anu numai pe pista in ungaria vom merge.....am facut deja echipa pt.gp....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ce faci,vii anu asta acasa,iti iei motor ca la anu numai pe pista in ungaria vom merge.....am facut deja echipa pt.gp....... eu nu am fizic de pista asa la plimbare ma duc cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 eu nu am fizic de pista asa la plimbare ma duc cu voi de ce frate te retragi din motociclism,......lasa ca iti intri in ritm.sunt ceva jafuri pt. pista de vanzare pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Ce se poate face din GSR, GSX-R 1000, GSXF si...un Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 cred ca nu o duce rau baiatu asta gixu de 1000 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 cred ca nu o duce rau baiatu asta gixu de 1000 2009 saracu.........da cine io fii dat averea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 probabil o fi fost si ala un sarantoc si i le-a facut cadou fata lui tata care nu a mai vazut barbati in viata ei. si l-a pus si in functie la firma..ca doar na..sa nu stea somer toata viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 probabil o fi fost si ala un sarantoc si i le-a facut cadou fata lui tata care nu a mai vazut barbati in viata ei. si l-a pus si in functie la firma..ca doar na..sa nu stea somer toata viata! invidiosule.........am cu ce ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 invidiosule.........am cu ce ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 cu ce? sunt curios... da ceva facut de tine,nu primit moca de la fata lu' tata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 cu ce? sunt curios... da ceva facut de tine,nu primit moca de la fata lu' tata! sa iti scriu sau sa iti spun in fata......ce parere ai .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 (editat) pardon...parerea mea. Editat Decembrie 19, 2008 de methodcris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 on topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levigp Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 poza cu un motor adevarat de oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 pardon...parerea mea. daca esti barbat spune-mi in fata.........sa te vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 IN FATA....SA TE VAD! na,ti-am zis! obositule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 IN FATA....SA TE VAD! na,ti-am zis! obositule! ti-o dau la balcon........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 sa nu uitam pentru ce e topicul acesta !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate