rook Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) ce speriat e TED!!!!!!!!! ha ha ha faine poze! Editat Aprilie 14, 2009 de rook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ms si multumiri lui jan pt poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 faine poze cristy.si intradevar fain era harley-u si avea un sunet de la tobele lui de batea un "micron" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 ce speriat e TED!!!!!!!!! ha ha ha faine poze! zici ca tragea de volan sa nu il loveasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 faine poze cristy.si intradevar fain era harley-u si avea un sunet de la tobele lui de batea un "micron" am mai vazut harleyul acela de cateva ori prin corunca ii foarte misto si vopseaua asa mata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Paste fericit tuturor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Paste fericit doresc pretenilor mei romaniii :wink: iata cateva poze facute astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 hopa 2 casti vad pe motor atty.deci nu ai fost singur sa inteleg.da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Aprilie 18, 2009 Autor Share Postat Aprilie 18, 2009 buuuuuuuuuuun mircea o avansat la 125... si sogorul lui lazarius a revenit acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 nu nu am fost singur, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 buuuuuuuuuuunmircea o avansat la 125... si sogorul lui lazarius a revenit acasa. amice, ultima data cand am vb cu tine parca stabilisem ceva..vezi de ale tale mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Paste fericit doresc pretenilor mei romaniii :wink: iata cateva poze facute astazi faine poze atti din greseala nu ai prins si vreo poza p suzuki cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 din pacate nu. imediat incarc alte poze noi facute aastazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 din pacate nu. imediat incarc alte poze noi facute aastazi baga mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Paste fericit doresc pretenilor mei romaniii :wink: iata cateva poze facute astazi multumesc Ati! astept pozele facute la vatszman unde te inclinai nu gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 multumesc Ati! astept pozele facute la vatszman unde te inclinai nu gluma! trebe asteptat pe domnu Lori pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 trebe asteptat pe domnu Lori pentru poze lorika se distreaza p undeva l ora asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 lorika se distreaza p undeva l ora asta Neata'. Cu voi si pentru voi. Restul pozelor mai incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 restu dlori restu pozelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 restu dlori restu pozelor? chiar ca mai lipsesc cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Aprilie 20, 2009 Autor Share Postat Aprilie 20, 2009 chiar ca mai lipsesc cateva faine poze, si azi aveti norok de vreme faina eu azi am 1 an de la accident.multumesc celui de sus ca pot sa scriu grija mare la conserve,sunt surprize neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 faine poze, si azi aveti norok de vreme fainaeu azi am 1 an de la accident.multumesc celui de sus ca pot sa scriu grija mare la conserve,sunt surprize neplacute sa ne traiesti sorine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 faine poze, si azi aveti norok de vreme fainaeu azi am 1 an de la accident.multumesc celui de sus ca pot sa scriu grija mare la conserve,sunt surprize neplacute Doamne-ajuta la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MS62ATY Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Neata'.Cu voi si pentru voi. Restul pozelor mai incolo. super tare pozele... asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Din cenaclul ,,Despre voi si pentru voi" episodul 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate