crysty_90 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Din cenaclul ,,Despre voi si pentru voi" episodul 2. multumim multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levigp Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Azi dupa plictiseala de la piata a iesit un pic la iarba verde , un gratarel , pe dealul din mureseni.Si dupa ce am lasat un pic animalul sa pasca linistit mi-am zis sa il pun un pic la treaba ca si asa nu a muncit nimic demult . Dupa ce am biciuit un pic animalu sa sara peste obstacole , l-am dus sa vad ce stie pe loc drept . Intai am facut un pic de incalzire Dupa care i-am dat bice Multumiri "fotografului" Vor urma si niste filmulete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 haideti cu poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Bufa , vreau si eo poza aia ... , te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Bufa , vreau si eo poza aia ... , te rog CARE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 CARE? aia ma p atv cu gipsu ... de sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 aia ma p atv cu gipsu ... de sambata IA DE AICI :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 IA DE AICI :D thanks man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 IA DE AICI :D Se mai intampla. Daca as fi rau te-as intreba daca nu ti s-a deschis parasuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Se mai intampla.Daca as fi rau te-as intreba daca nu ti s-a deschis parasuta? nu joc fotbal cu echipamentu de sky diving pe mine ) citez Puya : " ne palce sportu , jucam fotbal noi , dupa meci se termina cu box , asa-i la noi ... " eo m-am dus la fotbal altii la ( cosit ) . Shit happends ... mostly to me so don't worry ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 nu joc fotbal cu echipamentu de sky diving pe mine ) citez Puya : " ne palce sportu , jucam fotbal noi , dupa meci se termina cu box , asa-i la noi ... " eo m-am dus la fotbal altii la ( cosit ) . Shit happends ... mostly to me so don't worry ! Ha ha.O vreme ,,Shit happens mostly to me,so don't worry" era motto-ul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 pac pac vad ca nu esti un pescar bun ... eo stiam ca , colectia de muste pentru pescuit se tine intr-o cutiuta speciala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 vad ca nu esti un pescar bun ... eo stiam ca , colectia de muste pentru pescuit se tine intr-o cutiuta speciala . hehe..opream odata la 40-50 de km sa curatam castile la cate muste erau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 pac pac ai fost la paint balllll!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 pac pac hehe, pictura de Rembrandt . Tema : " libelule pe contrasens" , ca vad ca sunt mari de tot ramasitele ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 9, 2009 Autor Share Postat Mai 9, 2009 azi vreme faina si nu prea am intalnit mobre pe traseu am fost si eu iesit umpik la topit de slickuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 iti sta bine pe suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 (editat) Cateva poze de azi...la padure... Editat Mai 10, 2009 de szl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 ceva poze surprinse pe traseu astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 azi vreme faina si nu prea am intalnit mobre pe traseuam fost si eu iesit umpik la topit de slickuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 uitati pe domnu de la maramures isi vinde costumul care e ,,usor" folosit,si la glezne a atins ,,usor" asfaltul la 180 de euro.dar totusi pozele sunt superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 foarte tari pozele Bufa ! nota 10 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate