bhairava Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 "If I was not a Hells Angel I would probably be riding an ST1100, a BMW or a Triumph." http://www.bikerworld.co.uk/xBarger/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Orice haleyist cu bun simt stie asta! Cine-si ia un Harley pe criterii de performanta sau tehnologie? Nici macar un Ducati nu-i ales pe criterii de performanta, d'apoi un Harley! Interesant interviul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Sonni Barger: Well I don't think I've ever said anything good about Honda; what I said is Harleys are junk, technology wise. If I was not a Hells Angel I would probably be riding an ST1100, a BMW or a Triumph. But I am a Hells Angel so I ride a Harley, and the one good thing I can say about Harleys is they made me a good living; by being junk they need to be fixed all the time. cine a plecat de la comuniste ştie ce adevăr grăieşte omul ăsta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 about Harleys is they made me a good living........... asta are dreptate suta la suta......le repari le surubaresti dar te tin o gramada de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 subscriu la lupalb si Roby...... de aceea o sa-mi iau un Harley Pan-shovel,sa surubaresc la el.... oricum ar fi,v-ar placea sa avem toti numa BMW-uri sau numa Honde???ar fi plictisitor.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 oricum eu cunosc foarte multa lume ce nu au reparat la ele de ani de zile la harleyri doar schimbul de ulei lantul sau cureaua.......depinde de noroc si la harleyuri cind le cumperi....am vazut harleyuri noi care nu depaseau 140 in nici un caz....dar am vazut si harleyuri care mergeau la 200 la ora fara nici o modificare in motor...doar cu un carburator s$S si tevi de esapament goale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 Nu cred ca e vorba numai de viteza.Adik daca se duc in 200 gata is si bune.Cred ca se refera la fiabilitate.Si aici totul este variabil in functie de cum are fiecare grija de motor.Eu tocmai aici vad frumusetea la Harley.(nu ma refer la modele V-rod si astea mai noi).Pentru mine nu este motor adevarat daca nu mai reglezi sau surubaiesti cate ceva din cand in cand..Japonezele is si ele faine dar parca devin monotone la un moment dat ca nu ai nimik de facut la ele.Chestia asta am simtit-o pe propia piele cand am trecut de la o comunista la japan.La inceput mi s-a parut ciudat sa mergi asa fara sa faci nimik la carburator,sa mai reglezi o platina....Si sa ma intorc la Harley.Depinde si ce inteleg vesticii prin defectiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate