The_One_Forever Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 are loc si un incepator??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Sambata as merge si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 da' duminica ce are? --- Mesaj completat în 12 Oct 2007 08:57 ------------- da' duminica ce are? buhuhu?@#$%^& http://www.accuweather.com/world-forecast....IA&metric=1 da' tot merg chiar si singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_pik Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 /index.php?showtopic=144488 plecare la cheia 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 De cate ori am postat plecari pe Cheia unu nu s-a gasit, a trebuit sa plec cu motoristi de pe alte forumuri, aicea toti stateau pe oo la calculator,acu v-a apucat plimbarea pe frig? Sa va ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 (editat) ati plecat? Editat Octombrie 12, 2007 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 are loc si un incepator??? vezi cu cine mergi!!! la ce motoreta ai...daca incerci sa te tii dupa cei care vad eu ca vor sa mearga...nu te vad prea bine! parca as veni si eu sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Octombrie 12, 2007 Autor Share Postat Octombrie 12, 2007 Salut baieti, hai sa mergem sambata. Ne intalnim la ARC asa mai pe dimineata, ne strangem si dam bice. Sa stii ca nici eu nu merg tare si poate sa vina orice incepator, daca am R1 nu inseamna ca tre sa merg neaparat tare. Deci pana diseara hai sa stabilim ora... Toate cele bune...va astept.. PS: Sa ne rugam sa fie vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Salut baieti, hai sa mergem sambata. Ne intalnim la ARC asa mai pe dimineata, ne strangem si dam bice. Sa stii ca nici eu nu merg tare si poate sa vina orice incepator, daca am R1 nu inseamna ca tre sa merg neaparat tare. Deci pana diseara hai sa stabilim ora... Toate cele bune...va astept.. PS: Sa ne rugam sa fie vreme buna. Salut! Am inteles ca are sa ploua si vor fi temperaturi destul de scazute. Sper insa ca cei de la IMMH sa se fi inselat. Asfalt cat mai uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_pik Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 (editat) eu zic ca la ora 10:00 la Academia militara Editat Octombrie 12, 2007 de mihai_pik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Octombrie 12, 2007 Autor Share Postat Octombrie 12, 2007 Fratilor deci ne vedem la 10 la Academie....va astept pana la 10:20, apoi merg si pana la ARC, mai astept si acolo 10-15 min...apoi plec... Va astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 vezi cu cine mergi!!! la ce motoreta ai...daca incerci sa te tii dupa cei care vad eu ca vor sa mearga...nu te vad prea bine! parca as veni si eu sambata! Nu frate stai linistit ca nu sint hazardat din ala ca saraca ea poate io nu pot asa afara merg 120 130 max si pm nicidata cand am mers si au dat aia jar la ele i-am lasat...ca oricum i-am prins la semafor creca apar la academie si eu.Numa' bine drumuri bune sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate